PrøveRommet + Studentteateret Immaturus presenterer Åpent Rom

PrøveRommet + Studentteateret Immaturus presenterer Åpent Rom
- en fusjonert aften i Tivoli på Kvarteret!

PrøveRommet og Studentteateret Immaturus slår seg sammen igjen etter suksessen i vår, og presenterer en herlig blanding av uttrykk – det beste fra to verdener; teater, dans, performance, konserter, opplesning og dj’s! God stemning!

Program:

Utstilling:

  • Kiyoshi Yamamoto – tekstilkunst (http://www.kiyoshiyamamoto.com/)
  • Maria Smit «Spaces» – foto (http://www.mariasmit.org/index.php?%2Fphotos%2Fspaces%2F)

Scene:

  • Teateroperatørene – Studentteateret Immaturus (http://immaturus.kvarteret.no/side/grupper)
  • Terpsichore Dansekompani (http://nb-no.facebook.com/pages/Terpsichore-Dansekompani/185005351536856)
  • EvjaEikill/Halla duo – lyrisk og deilig musikk (http://www.myspace.com/martinhalla)
  • «UTGANG : EXIT» – Studentteateret Immaturus (http://www.facebook.com/event.php?eid=302019969809294)
  • Nils Norman Haukås fra Skrivegruppen til Studentteateret Immaturus – dikt (http://immaturus.kvarteret.no/side/grupper)
  • Utakk – mørke gitarbaserte poplåter med tekster på norsk (http://www.facebook.com/Utakk // www.nrk.no/urort/Artist/Uta… // soundcloud.com/063yste)

DJ
*Vestlandske Frigjeringsfront

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

  • Studentteateret Immaturus presenterer UTGANG : EXIT, en prosessbasert forestilling av regissør Gulli Kristina Sekse. Produksjonen er et samarbeid mellom lyddesigner Michael E. Bjørnaali, lysdesigner Vegard Veivåg og regissør Gulli Kristina Sekse. Aktører/bidragsytere: Viktor Munch Akse, Lise Aagaard Knudsen, Magnhild Marie Krog og Line Malvik som bidragsytere. Premiere 18. november.

«Alt står stille, som en engleaktig jævel i perfekt balanse.
Lever du i øyeblikket? Av systemet eies og styres vi, og for å kunne oppnå frihet, må man leve i øyeblikket. I UTGANG : EXIT har systemet påført et individ følelsen av begrensning og skam. M vil ut av systemet og har bestemt seg for å fange seg selv inn i øyeblikket. I et rom hvor tid er oppløst. Fire aktører representerer henne. Forakt, skamløshet, storhetsfølelse og handlingslammelse. De vet ikke hvordan de kom dit, hvor de er, hvor lenge de har vært der eller hvor lenge de kommer til å være der. De finner ingen utgang. Og det eneste de har, er minner og drømmer som de ikke vet hvor kommer fra. Det hele blir destruktivt: Kan man i det hele tatt fange seg selv inn i øyeblikket? Eller er det systemet som gjør det? Man kan ikke kontrollere et øyeblikk, eller kan man det?»

  • EvjaEikill/Halla-duo består av gitarist Erik Evja Eikill og vokalist Martin Halla. De har lenge gått og klødd i fingrene og halsen etter å få spille med hverandre igjen. Duoen oppstod høsten 2008 og ble oppløst igjen ikke lenge etter, ikke fordi de ikke likte hverandre, men sånn ble det bare rett og slett! EvjaEikill/Halla-duo spiller eget materiale og coverlåter i lyriske og deilige versjoner. Duoen gjør comeback på PrøveRommet / Åpent Rom i Tivoli denne mandagen!
  • Teateroperatørene vil vise en åpningssekvens/tale de har laget til stemningslaiven «Intergalaktisk fredskonferanse» «Fire romkulturer er kommet sammen for å slutte fred, da det er en ytre fiende som truer dem.»
  • Terpsichore Dansekompani er bergensstudentenes nye dansekompani og ble etablert våren 2010. Navnet på kompaniet er hentet fra den greske mytologien, hvor Terpischore er musen for dans og scenemusikk.
  • Utakk spiller mørke gitarbaserte poplåter med tekster på norsk. 80-talls dysterpop, litt mogwai, litt slow-core, litt low, litt smiths, herlige synther. Utakk ble startet vinteren 2011 av Øystein Sundland og Pål Vervik. Senere ble bassist Morten Cederberg med. Spilte 2 konserter våren 2011 under navnet Bones away.
    Sjekk www.facebook.com/Utakk // www.nrk.no/urort/Artist/Uta… // soundcloud.com/063yste
  • «UTULEG, MEN SANT! Lekent, subtilt og djupt meiningsfullt – få er vel dei heldige her i landet som nokon gong har vore vitne til dj-ing på dette nivået. Her er det profesjonalisme til fingerspissane, eit feinschmecker-sett nærmast utan like i vår tid, eit fyrverkeri av… å, var det Vestlandske Frigjeringsfront som skulle spele? Jaja, dei er jo morosame når dei blir fulle i alle fall. Berre pass på at du ikkje seier kor du bur…»

Velkommen!!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

PrøveRommet er en multikunstnerisk happening som foregår annenhver mandag i BIT Teatergarasjens sesong. På PrøveRommet kan man i uformelle og sosiale omgivelser følge med på noe av det som rører seg på undergrunnsscenen i Bergen. PrøveRommet har i 13 år eksistert som en selvstendig enhet i tillegg til den ordinære driften til BIT Teatergarasjen, og er en unik og viktig aktør i det bergenske og vestlandske kunst – og kulturliv.

PrøveRommet er støttet av: Norsk Kulturråd – Rom for kunst – Arenautvikling og Bergen kommune – Byrådsavdeling for kultur, kirke og idrett – Seksjon for kunst og kultur

Legg til ekstern kalender…