Filmsamtalen: Hva skjer i kino-Oslo?

Hvordan vil kinotilbudet i Oslo bli berørt av konkurransen mellom Oslo Kino og SF? Møt konkurrentene til debatt under Filmsamtalen tirsdag 8. november kl. 19.00 på Filmens Hus.

Hva kan publikum forvente av kinotilbudet når SF starter nytt, stort kinosenter i Oslo? Noen frykter den smale filmen vil bli skadelidende fordi aktørene vil jage de samme storfilmene. Andre tror Oslo Kino må legge ned kinoer for å være rustet til konkurransen. Samtidig ser enkelte muligheter i et marked som ennå ikke er utforsket gjennom konkurranse. Kanskje vil vi se større mangfold? Hva skiller de to kinoaktørene med hensyn til hvilke filmer de satser på?

Geir Bergkastet fra Oslo Kino og Ivar Halstvedt fra SF kommer for å fortelle hva de står for, og hvordan de ser på kinosituasjonen i hovedstaden. Oslo-politiker Knut Even Lindsjørn deltar også i panelet som ledes av Kjetil Lismoen, redaktør i Rushprint.

Filmsamtalen er et månedlig arrangement på Filmens Hus, i samarbeid mellom Rushprint og NFI, med rom for en mer dyptgående samtale knyttet til film og filmpolitiske spørsmål. Arrangementet er gratis.

Legg til ekstern kalender…