HAVRESEKKEN #13: Musikalsk troll-i-eske på MC-klubb i Gamlebyen - eksklusivt!

[Bilde]


Oktoberutgaven av Havresekken byr på en variert musikalsk meny i Klubbhuset til Oslos hyggeligste MC Klubb. 9. november får du nemlig høre LØSSNIPPSBAROKK, ELEKTROFISERT QUIRKPOP og MARROKANSK TRANSEMUSIKK.


ARTIST #45: LØSSNIPPSBAROKK


Hva får man hvis en av verdens ledende barokksolister skjenker en gruppe bereiste musikere og sangere, og lærer dem et par ulydige låter? Underholdende, røff og virtuos barokkmusikk direkte fra en engelsk pub på 1600-tallet! Denne konserten er en av de mange utgavene av denne internasjonalt anerkjente barokkgruppa, og musikken er ment å nytes med en øl i hånda. Skål for barokken!


ARTIST #46: ELEKTROFISERT QUIRKPOP


Som en av veteranene i et av Oslos mest vitale musikk-kollektiv har denne artisten gitt ut fire forskjellige album, samt en EP i form av et keramisk drikkeredskap. Med inspirasjon fra alt fra oksidentalsk folkemusikk, robot hip-hop og japansk populærkultur, skaper artisten en mesterlig og fengende elektronisert popmusikk drevet frem av hektiske rytmer og skeive synkoperinger. Hip-hop sjokk i Havresekken!


ARTIST #47: MARROKANSK TRANSEMUSIKK


Denne karen spiller musikk du ikke visste du likte, på instrumenter du ikke har sett, fra et land du neppe har vært i. Musikkformen kalles Gnawi og er en lokal avart av Gnawa, som er vokst frem etter møter med islamsk sufi, vest-afrikanske tradisjoner og Marokkos urbefolkning berberne. Her får du suggererende droner, sjelfull strengeleik, vakker sang, og muligens en og annen improvisasjon på saks. Ja, du leste riktig; Saks.


NB: KUN 70 BILLETTER. Pris 150,- + avgift og kjøpes hos Billettservice




Company MC ligger i Mosseveien 24 i Gamlebyen. Vi skilter fra trikkestoppet Oslo Hospital hvor både 18 og 19 trikken stopper. Det anbefales sterkt å ta med kontanter.


Arrangementet er støttet av Norsk kulturråd og Oslo Kommune.
Legg til ekstern kalender…