Vin&Vinyl presenterer: Robert Post

Torsdag 10. november er det duket for semesterets andre Vin&Vinyl, og vi er stolte av å presentere Spellemannsprisvinner Robert Post som kveldens gjest!

Fredag 4. november slipper han den nye skiva si Rhetoric både på CD, digitalt og på vinyl, og på torsdag gjester han altså BokCaféen for å fortelle om, spinne og spille fra plata.

Etterpå blir det Åpen Platespiller, så ta med favorittplata og del den (og kanskje en tilhørende god historie også) med resten av publikum!

Robert Post er sangeren og låtskriveren fra Langevåg utenfor Ålesund som med sine to første albumutgivelser gjorde seg bemerket i inn- og utland, noe som resulterte i to Spellemannpriseri 2005. Debutsingelen ”Got None” gjorde det sterkt på radiolistene i Europa.

Albumet Rhetoric består av 11 selvskrevne låter som er blitt til de par siste årene som Robert har tilbrakt på Sunnmøre. Med 120 demoer på tape begynte han arbeidet med platen i Ocean Sound Recordings på Giske hvor hele ideen med plateinnspillingen skulle være å gjøre det med så få virkemidler som mulig. Dette har resultert i et annerledes album enn det vi tidligere har hørt fra Robert Post.

Vi gleder oss stort til å høre resultatet og ønsker hjertelig velkommen til Vin&Vinyl med Robert Post!

Hjemmeside
Soundcloud

Legg til ekstern kalender…