SOS Toleranse

[Bilde]
I samarbeid med Skeiv Verden, Unge Sikher og Den Islamske Ungdomsorganisasjonen i Norge (DIN), inviterer til høstens mest spennende og dynamiske konferanse!


[Bilde]


PROGRAM
14.00-14.05 Velkommen
14.05-15.30 Psykolog Nadia Ansar: -Psykiske aspekter ved press fra familie og miljø
15.30-16.30 Filosof og samfunnsviter Lars Gule: -Kritiske perspektiver på religion og tradisjon
16.30-17.30 Middag
17.30-19.00 Dialogmøte

Møt ærlige og inspirerende unge mennesker som deler sine personlige historier – om hvordan det er å ta egne valg, stå for dem og komme styrket ut av erfaringene man får ved å følge sin egen vei i livet.

Deltakerene vil fortelle om de såre tingene som frykten og angsten de har opplevd, om stigmatiseringen, om motstanden de har måtte overkomme, om dilemmaene og paradoksene, og om fordommene de fremdeles møter på veien.

Dialogen vil engasjere og utfordre ved bruk av følelser og humor.
Minotenk oppfordrer også publikum til å dele sine opplevelser.

For en fullkommen dialogopplevelse inviterer vi alle deltakerne på en hyggelig middag – hvor man vil få muligheten til å bli kjent med nye mennesker over et deilig måltid.

Velkommen!

Mht. bevertning ønsker vi påmelding på [email protected] innen 10. november.


[Bilde] Nadia Ansar har tidligere jobbet på Alternativ til vold og sitter nå i lovutvalget som skal vurdere bruk av tvang i psykisk helsevern. Hun ble kjent som den første norskpakistanske psykologen og har engasjert seg spesielt i kampen mot oppdragervold. Hun er fast kronikør i Tidskrift for Norsk Psykologiforening, forfatter og en ettertraktet foredragsholder.

[Bilde] Lars Gule er filosof, samfunnsviter og postdoktorstipendiat ved Høgskolen i Oslo. Tidligere generalsekretær i Human-Etisk Forbund. Rådgiver for Minotenk. Profilert samfunnsdebattant. Han har bidratt til flere bøker og i 2006 utga han “Islam og det moderne”.

Legg til ekstern kalender…