AS ABOVE SO BELOW - HANS MAGNUS RYAN, HELGE STEN & PEKKA STOKKE

[Bilde]

As Above, So Below er et spesialverk av video/lyskunstner Pekka Stokke, musikere Helge Sten (Deathprod / Supersilent) og Hans Magnus Ryan (aka Snah i Motorpsycho) som blir fremført for aller første gang denne søndagen.

Hans Magnus “Snah” Ryan er gitarist, vokalist og grunnlegger av Motorpsycho. Bandet har lang fartstid innenfor norsk rock. Siden 1989 har de gitt ut et tyvetalls plater og vunnet flere priser. Ryan har et bredt register og spiller på mange strenger. Foruten å være musikalsk aktiv også utenfor Motorpsycho, med countrybandet The International Tussler Society og som gjest i Supersilent, har han komponert musikk for teater og film.

Helge Sten, kjent under artistnavnet Deathprod, er en norsk musiker og produsent. Han har blant annet vært tilknyttet Motorpsycho, Arne Nordheim og Biosphere. I anledning Punkt-festivalen i september, fremførte han duo-prosjektet Minibus Pimp med Led Zeppelin-bassist John Paul Jones.

Sjangermessig jobber Sten med musikk i gråsonen av støy, jazz, samtidsmusikk, elektronisk musikk og rock. I anledning John Cage-utstillingen i 2010 komponerte han spesialverket Studio for Henie Onstad Kunstsenter.

Pekka Stokke er en av Norges fremste live-videokunstnere. Han har jobbet med artister som Nils Petter Molvær, Puma og Motorpsycho. Stokke er en visuell trollmann som kommer til å forvandle scenen om til et stort, hvileløst monster av lys og bilder. Det blir en mørk og intens audio-visuell konsertopplevelse på Henie Onstad Kunstsenter søndag 20. november.

Gratis inngang med museumsbillett

Legg til ekstern kalender…