SHAKE CITY ROCK`N`ROLL PARTY (2) m/ JOHN LINDBERG TRIO (Swe) + DJ JUNGLE JIM (Swe)

“RIP CAVEN – CAVEN GOES GAMLA”
Reportasje i Aftenposten iforbindelse med første Shake City 21 Okt
http://oslopuls.aftenposten.no/musikk/article619652.ece

[Bilde]

Shake City Rock´n´Roll Party returnerer med et super-party på Gamla, for å holde Rock´n´Roll og Rockabilly-flagget i Oslo høyt, i en tid der moderklubben Caven må innstille sine konserter. På scenen i denne andre utgaven står svenskenes mestselgende Rockabilly-band for tiden + en av Europas beste Rockabilly-DJ´s, vinyl-freaken DJ JUNGLE JIM (Swe)

Forrige Shake City www.facebook.com/event.php?eid=282481708442729 hadde super stemning med ekstatisk dansing, viltert band og super DJ som tente på rundt 150 Party-kåte folk!

Vi snakker fortsatt hyperaktiv eksplosjonartet Rock´n´Roll, R&B, Swing, Rockabilly, Surf og Garage-Rock, som den beste musikken å feste til.
På Shake City gjelder ingen påtvungne kles eller stilkoder, så er det sagt, men det er heller ikke ulovlig å være stilig!!
Neste Shake City blir sammenslått med det årlige ELVIS ROCKHOUSE PARTY, Lør 7 Jan 2012 og som er blitt arrangert hvert år siden 2005.
www.gamla.no/?p=95

I denne andre utgaven av Shake City har vi importert svenskenes mest etterspurte Rockabilly-band for tiden:

[Bilde]

JOHN LINDBERG TRIO
har greid kunststykke å dra Rockabilly i en ny spennende retning, men samtidig beholdt sjangerens sterke rytmer og fundament. Med sterk kontrabass blandes straight-forward Rock´n´Roll perfekt med Rockabilly´ens doble rytme og fargelegges med punk-attitude og noe melonkolsk Pop. En herlig hybrid som i Sverige selger seg godt nok til et yngre publikum i å bli det mestselgende band innen sin sjanger for tiden.

Vokalist og gitarist John Lindberg gjorde som 13-åring i ´99 sine første steg på en scene, men det var først 2006 trioen kom til verden med sin debut-skive og ikke minst ble oppdaget etter en jule-turné med Pub-Rockerne The Refreshments.

[Bilde]

Dette har gradvis bygget seg opp og de er nå klare med sin fjerde skive. Denne og de 3 foregående har flinke folk fra Norges feteste web-sted for Rockn´Roll, Rock-Mag selvsagt anmeldt:

www.rockmag.info/johnlindberg.html

http://johnlindberg.se/wp/om

[Bilde]

DJ JUNGLE JIM
De beste Rock´n´Roll-DJ´ene som gjør det bra på festivalene der ute i Europa, gjør seg også bra på Shake City og nå har vi huka inn Sveriges beste mann, nemlig DJ JUNGLE JIM som og er delaktig i Rock´n´Roll-klubben Rocket Room i Stockholm og som til daglig jobber i den fabuløse Rock´n´Roll-butikken Sivletto i Stockholm.

Jungle Jim er stadig å finne bak plate-rattet på Rockabilly-Festivaler ute i Europa og vil lire av seg noen av de mest populære vinyl-singlene denne scenen har å by på for tiden.

www.myspace.com/jungle_jim

Legg til ekstern kalender…