Fredagspils med Koreografistudentene & co

[Bilde]

En fredag i måneden ønsker Dansens Hus å invitere én ny kunstner/kunstnerpar/gruppe til et konsept kalt “Fredagspils med…”. Her ønsker vi oss at kunstnerne tar fredagspilsen til nye høyder og “tar kontroll” på Foajéen på Dansens Hus for en kveld.
Først ute var Siri&Snelle som gjennomførte en fredagspils til stor suksess med passiondans og egen spåkone som så skjebner i kaffegrut..

Ønsket er at inviterte kunstnere for kvelden former fredagspilsen i sitt bilde. Hva serveres i baren, hva slags musikk spilles, hvordan ser det ut og ikke minst hva SKJER? Her ønsker vi oss alt mellom himmel og hav. Ønsker han eller hun å kle scenen i rosa pels og ha neglelakkforum er dette topp. Ønsker han eller hun å snakke om sine grønne fingre og ta med sin favorittplante og opptre med denne er det enda bedre. Linedance? Mimelek? Det eneste som er no-go er å være kjedelig.

Denne gangen er det koreografistudentene fra Khio, Ingleiv Berstad, Kristin Rygh Helgebostad og Eivind Seljeseth som kiler oss mellom tærne. Hva vi har i vente vil tiden vise.

Derfor er det bare å komme til Dansens Hus 25. November for en annerledes fredagspils. 19.00 viser vi forestillingene «ADVENTURE WITHOUT RISK – IS DISNEYLAND» av
Hege Haagenrud og «RESIDENS» av Masja Abrahamsen. Velkommen!

Legg til ekstern kalender…