Dans Les Arbres

MUSIKALSK MAGI OG VISUELL TRYLLEKUNST

KORSKIRKEN – Nedre Korskirkeallmenningen 20
TORSDAG 24.NOVEMBER KL 21:00

Ny Musikk Bergen har invitert den improviserende kvartetten Dans Les Arbres til å spille i Korskirken, med visuelt akkompagnement av Bergens egen videokunstner Birk Nygaard.


[Bilde]

Dans Les Arbres er et av Europas mest spennende frittimproviserende ensembler, og består av fire sterke og unike stemmer på sine instrument.
Ivar Grydeland (gitar,banjo) og Ingar Zach (perkusjon,Gran Cassa), kjent som grunnleggerne av plateselskapet SOFA, spiller sammen med tangentmagikeren Christian Wallumrød (preparert piano,harmonium) og den delikate og oppfinnsomme klarinettisten Xavier Charles [F].

Sammen skaper de et unikt lydunivers som er detaljert, organisk og forbausende strukturert. Ensemblet har gitt ut et album på ECM, og har nå ferdigstilt materiale til en ny utgivelse. Besøk danslesarbres.net for å høre noe av musikken.


[Bilde]

Birk Nygaard er en av byens mest aktive videokunstnere, og har laget installasjoner og videoakkompagnement til en rekke forestillinger og konserter. Med en unik teft for farger og teksturer og deltakelse i musikken, ser vi frem til et sterkt audiovisuelt møte.

[Bilde]

For smakebiter av hva Nygaard kan få til, kan man besøke bnvisuals.com

Legg til ekstern kalender…