CHARLOTTE BENDIKS og MAXIMO GRAESSE BONDINO med ALEKSANDER KOSTOPOULOS

Charlotte Bendiks fra Tromsø og den Tyske Argentineren Maximo Graesse Bondino står bak Tromsøs (og kanskje Norges) mest euforiske undergrunnsfester; Moist, som herjet rundt om i byen fra 2007 – 2009.

Siden den gang har Charlotte delt tiden sin mellom Køln i Tyskland og Tromsø hvor hun har spilt seg inn i hjertene hos musikkfolket og dansere. Hun er nå en travelt opptatt dj som har spilt i mer enn 20 byer, 8 land og 2 verdensdel…er.
Maximo som har en fortid som en av Kompakts stjerne djer i Køln på 90-tallet og som også er en av Matias Aguayo og Comemes bestevenner siden starten av dansemusikken i Tyskland har de siste 5 årene bodd i Norge og Buenos Aires og jobber med musikkprosjektet Dissmentado sammen med Argentineren Ismael Pinkler.

Denne aftenen slår de seg sammen med supertrommisen Aleksander Kostopoulos (Moddi, Adjagas m.m) i det de liker å kalle en live/jam/impro kveld med house, disco, latino, techno og afro.
Musikken beveger seg over mange forskjellige sjangere, men har alltid samme disco feeling, de liker å kalle det body music.

Legg til ekstern kalender…