Vixen Rock

Akks jobber for å rekruttere, motivere og synliggjøre kvinner i alle ledd av musikkbransjen. Vixen rock er Akks Bergen sin konsertserie på Garage. Her presenteres spennende nye band og kvinnelige artister for publikum.

Fredag 25. november kan du få med deg hele fire band på en kveld i kjelleren på Garage:

21.30 The Street Corner Carpenters
22.15 Albert og Elise
23.00 Lovebugs
23.45 Myrna Braza

DJ spiller etterpå

The Street Corner Carpenters:

The Street Corner Carpenters er en singer/songwriter duo bestående av Susanna Solsrud og Ingjerd Tranvåg som spiller ærlig, sårbar og vokaldreven musikk med hint av inspirasjon fra sjangre som folk, blues og jazz. Musikken har mye fokus på tekst og veksler stadig mellom de mørke og de lyse sidene i mennesket.

Myspace: www.myspace.com/streetccarp…

Albert og Elise

Albert og Elise er et sjarmerende knallhardt politisk folkemusikkband. De viderefører det politiske engasjementet i folkemusikken fra Woody Guthrie, Joe Hill, Pete Seeger og andre, og spiller venstreradikal politisk folk- og bluegrassmusikk.

Myspace: www.myspace.com/albertogelise

Lovebugs

Lovebugs er seks jenter fra bergen, som i 2007 gav ut deres debutalbum, Love Bugs Me, på sin egen label. De gjør alt selv, fra låtskriving, innspilling, arrangering og produsering. Musikken består av elementer som flerstemt koring, ukulele med vreng, torader og slide. De danser lekende innom de fleste sjangrer, som gjør Lovebugs til en konsertopplevelse man må få med seg.

Myspace: www.myspace.com/norwegianlo…

Myrna Braza

Den bergenske artisten og låtskriverinnen Myrna Braza har godt fotfeste i musikklandskapet og har ved flere anledninger blitt omtalt som Bergens souldronning. Siden 2003 har hun jobbet aktivt med musikk, bl.a er hun kjent som stemmen bak Spetakkels store hit “Kem Rocker”. Myrna har overbevist som support for amerikanske soul- og r&b-stjerner som Dwele, Raphael Saadiq og Ryan Leslie. Våren 2009 debuterte hun med soloalbumet “Free As A Bird” og hun er godt igang med oppfølgeren, som blir å finne i butikkhyllene i 2012, og lover å presentere smakebiter med rykende ferskt låtmateriale – denne kvelden i et akustisk format!

Myspace: www.myspace.com/myrnabraza
Hjemmeside: www.myrnabraza.no

Legg til ekstern kalender…