Kaptein Pop: Ezra Furman solo (US) + Support: Symfoniorkestern (SE)

Velkommen alle sammen til Kaptein Pops førjulskonsert!
Dette er kvelden dere skal befinne dere på Klubbscenen, Chateau Neuf, dette er kvelden dere skal fylle de gamle dunkle lokalene.

Dette er nemlig kvelden EZRA FURMAN står på den lille intime scenen. Ta av dere solbrillene, sjekk ut denne fyren, bli høyspente, ekstatiske og kos dere!

Med mystiske krefter og en herlig spenning i stemmen kommer Ezra til å forføre og trollbinde dere. Mannen fra USA har gitt ut tre album som blander folk, punk og følsomhet i en mikstur som vil forbli hos deg om du først slipper det inn. Disse albumene er gitt ut sammen med bandet The Harpoons, men han entrer Klubbscenen denne kvelden som soloartist.
Nesten alle sangene til Ezra har blitt til på diverse sofaer rundt omkring i statene, kun med hans gitar som partner, og nå tar han sistnevnte med seg til Oslo, Norge for å la dere blir forelsket. Mannen har blitt sammenlignet med Bob Dylan og spilt sammen med selveste Lou Reed, og i desember kommer han altså for å spille med deg.

I tillegg får dere oppleve det snilleste bandet i verden, nemlig Symfoniorkestern fra Sverige. Med de fineste tekstene, vakreste bildene, mest fengende melodiene og hyggeligste bandmedlemmene er Symfoniorkestern noe du bør få med deg!

Ikke noe vits å bli hjemme akkurat.

www.ezrafurman.com/index2.html
www.myspace.com/ezrafurman
www.symfoniorkestern.se
www.myspace.com/symfoniorke…

70 kr medlemmer/100 kr ikke-medlemmer

Legg til ekstern kalender…