Slippfest for FETT#4 med Therese Aune-konsert

Tidsskriftet Fett feirer årets siste nummer! Therese Aune kommer for å spille en minikonsert for oss før DJene fra Mojo Arcade spiller opp til dans, og vi byr selvfølgelig på gløgg og pepparkaker!

Mer info om oss: www.fett.no


Therese Aune

NFOP SESSIONS #3: Therese Aune – Astray from Tonje Thilesen on Vimeo.

Therese Aune spiller stemningsfull drømmepop på piano, harmonium og andre instrumenter hun liker. Med seg på scenen har hun fiolin (Hanna Furuseth), cello (Katrine Schiøtt), trekkspill (Ida Løvlie Hidle) og trommer (Hans Hulbækmo). Hun begynte å spille piano og skrive låter som tiåring, og har med tida utviklet et personlig uttrykk. Musikken kan være liten, nærværende og intim, eller vokse seg stor, kraftig og voldsom. Hun forsøker å lage musik, som er lett tilgjengelig, uten å være lett fordøyelig. Musikk som gir ørene noe å jobbe med, og som folk ikke stiller seg likegyldige til. I tillegg er hun i besittelse av en kraftfull stemme, som hun ikke er redd for å bruke. Så langt har musikken tatt henne til festivaler som Popkomm, Berlin Festival og Iceland Airwaves. Hun spiller inn sin debut-plate sammen med Mio Þórrison høsten 2011.

Mer info og musikk på: thereseaune.virb.com

Underskog har skrevet om lenker/embeds i denne teksten til å bruke TLS/SSL. Det er ikke garantert å fungere. Les mer her.

Legg til ekstern kalender…