Rex Rudi og Teddy Trigger & The Gatling Guns

De slitesterke Rock´n´Roll-bøllene i Rex Rudi og Teddy Trigger skal like sikkert som julegrana i London nok en gang hærje julen inn, uten en eneste julesang på repetoiret og takk for det!!

Begge bandene, altså ikke bandene, men banndenne greide så vidt å overleve en turbulent miniturné i Østfold nylig med innfødte som gikk amok og som kunne ikke la være å bedrive obskøne utskeielser på gølvet,
du vet slike som Elvis ble bannlyst for på 50-tallet, o.l. Swinger-bevegelser.
Denne ekstasen smittet såpass over på det ene bandet at kontrabassen deres helt uten forvarsel knakk i 2, mens tromissen i det andre knakk begge armene da han slo veldig hardt på trommene, men han er frisk igjen nå.

Onsdag 7. desember spiller begge bandene på MONO og du kan forvente vill rockabilly, rock’n’roll og hvem-vet-hva!
Ikke minst vil du få mye glede av Rex Rudi´s nye bidrag til kultur-himmelen http://youtu.be/XgSf9zqjuxU nemlig singelen til deres nye innspillte plateprodukt “Psycvho Membrana” som kommer i fysisk format i 2012.
Ikke verst bare det i disse usynlige plate-tider og ikke minst har og Teddy Trigger vært aktive med mye nye gærne toner
etter at Norges farligste kontrabassist i våres, satte bikkjehuset sitt på scenen dems.

Rex Rudi er som dere vet er ikke bare unike og er kandidater til hvilken som helst kulturpris ved å synge på norsk, men og veldig bra norsk,
men i tillegg er bandet og en tegneserie som sjefen i bandet Tomas Drefvelin tegner og som stadig befinner seg i VG og andre tvilsomme fora.

http://www.rexrudi.net/

Teddy Trigger kom og en gang fra Bærum, men det er veeeldig lenge siden og gjels ikke mer! I hvert fall ikke med den dritfete videoen her:

http://youtu.be/6g0cn272daQ

http://www.teddytrigger.com

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…