Simple Minds 5x5 Live

Goldstar presenterer:
Simple Minds – 5×5 Live
Sentrum Scene 21. februar 2012.
Billetter i salg fredag 25. nov

Det er med stor glede vi kan meddele at Simple Minds kommer til Oslo i februar for å gi oss en unik opplevelse. Turneen de legger ut på – 5 × 5 live – har et musikalsk konsept, eller inneholder en gavepakke for deres trofaste norske fans, som vi nesten er fristet til å kalle det. Gaven består i 25 låter, som regnestykket i turnenavnet viser til, alle hentet fra deres mest kritikkeroste og innflytelsesrike album fra tidlig i karrieren, nemlig ”Life In A Day”, ”Real To Real Cacophony”, ”Empires and Dance”, ”Sons and Fascination/Sister Feelings Calling” og ”New Gold Dream – 81-82-83-84”. Plater som påvirket og rørte en hel generasjon musikk elskere som vokste opp på 80 tallet – og senere.

Simple Minds har solgt over 40 millioner album i løpet av en karriere som strekker seg over 30 år. Vi gleder oss til å invitere dere til en konsert , som byr på et dypdykk i vår nære rock historie så vel som en sjelden mulighet til å se et historisk band som har beholdt gnisten og fortsatt evner å levere knallsterke og inspirerte konserter.

“Dette er settet som de mange som setter pris på Simple Minds har tigget oss om å spille og endelig er dette en one-off sjanse til å se det.” – Jim Kerr

I samband med 5×5 live turneen kommer EMI den 13. februar å gi ut samlingsboksen Simple Minds X5.

Billetter i salg via Billettservice fredag 25. november kl 09.00.

Legg til ekstern kalender…