Taxim Pro: Kristoffer Alberts / Ketil Gutvik / Ståle Liavik Solberg + Alberts / Myhr / Wartel / Gutvik / Solberg + Agnes Hvizdalek solo

Alberts / Myhr / Wartel / Gutvik / Solberg

Kristoffer Alberts: Saksofon
Jonny Wartel: Saksofon
Adrian Myhr: Bass
Ketil Gutvik: Gitar
Ståle Liavik Solberg: Trommer

Alberts / Gutvik / Solberg

Kristoffer Alberts: Tenorsax
Ketil Gutvik: Gitar
Ståle Liavik Solberg: Trommer

Hvizdalek solo

Agnes Hvizdalek: Vokal, etc.

[Bilde]

Konsertstart : 21.00*
Pris: Gratis!


Improbølgen sprer seg som en farsott gjennom Oslos gater. Det lille hølet i veggen vi liker å kalle Taxi Take Away har vokst seg ut av slagstøvlene og sjappa har i følge visse hipstere blitt byens kuleste “utested”. Kloke hoder fra begge leire har slått seg sammen og finni ut av den beste måten å fantejage hipsters, svensker og studenter fra uønska utdanningsinstitusjoner er å overkjøre de med det nyeste av det nye, nemlig saftig fri-impro rett fra levra. Taxim Pro har som mål å gi folk en opplevelse de aldri trodde de skulle få oppleve, i tillegg til å overkjøre høylydte arkitektstudenter som stikker på Taxin for å slumme med punksa.

I dette øyemed er vi stolte av først å presentere Agnes Hvizdalek i full vigør med hva det enn måtte være av stemmeforsterkende objekter. Deretter blir det saftig fri-impro fra tre av byens mest aktive improvisatører. Kristoffer Alberts trakterer tenorsax som en gresk gud og har spilt for Oslo med en haug av musikere fra inn- og utland de siste årene. Ketil Gutvik spiller gitar og har spilt med rubb og rake av verdens improvisatører de siste årene og siden 2003 har Gutviken entusiastisk presentert impro-serien Gutvik Ukentlig hver bidige tirsdag hele sommern på en haug med plasser i Oslo by. Ståle Liavik Solberg spiller trommer, stråler som sola og er ikke ukjent for hverken kubjelle eller bue når han trakterer slagverket.

Når klokka har bikka ti avslutter vi med et tredje sett med en kvintett bestående av Gutvik, Solberg og Alberts i tillegg til Adrian Myhr på bass og den svenske saksofonisten Jonny Wartel. Slå av Greys Anatomy og dra deg opp av sofaen på søndag for dette blir spass!

DJ Agathon spiller smekker jazz ut i de små timer etter konserten

Legg til ekstern kalender…