Romjuls 3x3: The Switch, Sheperd og Praxis Orkester, Klubb Knesset (DJ Kreismyr og DJ Benghazi)

Romjulstregangertre!

3X3, denne gang kuratert av Audun Hjort, som gir deg konserter med The Switch og Sheperd & Praxis orkester. Før, mellom og etter konsertene blir det Klubb Knesset (DJ Kreismyr & DJ Benghazi).

Moroa starter 21.00, og koster 80 kroner.

The Switch

Jeg møtte Thomas Sagbråten for første gang på den derre derre bowlingen under Peppes Pizza på Solli plass en søndag i omtrent 1997, et møte som resulterte i den første av en lang rekke konstellasjoner og band vi begge har vært del av. Det er imidlertid et band jeg ikke er med i, som har vært Thomas´ tour de force de siste par åra, nemlig The Switch.

The Switch har et renomé og en fanskare som har vokst eksponesiellt dette året – blandt flere høydepunkter kan nevnes en legendarisk konsert under Øyafestivalen og en nitrivelig julekonsert på Revolver i går (dette skrives tirsdag 20/12). De er iferd med å bli et band som ikke trenger noen videre introduksjon, men har du allikevel lyst på en kan du følge denne linken for en smakebit av heseblesende southern rock levert av et av de beste livebandene Oslo har å tilby akkurat nå:

Sheperd og Praxis Orkester

Espen, alias Sheperd, leverte i året som gikk en plate som har vært et par år in the making: Left Luggage. Den er dødsbra og kan høres her. På Dattera i kveld stiller han med det bunnsolide livebandet Praxis Orkester. Det blir jævla fint driv, og snakking i Imperativ.

Klubb Knesset: DJ Kreismyr og DJ Benghazi

Full disclosure: Kreismyr er broren min, så når jeg nå booker ham en jobb er det nepotisme av værste sort. Neida. Det er det ikke. Når konsertene er ferdig varter Kreismyr og Benghazi opp med hard core chutzpah i alle kanaler. Det blir masse afrikansk musikk, hip hop, mbalax, kwaito, lollywood, og calypso som treffer deg knallhardt i hofta og blir der. For å varme opp kan du jo sjekke ut denne mixteipen.

Dette blir min siste 3×3 kveld, og jeg håper oppriktig du kan kommer innom og tar en romjuls-svingom med oss!

Hilsen Audun

Legg til ekstern kalender…