Smalt som faen: Kristoffer Lislegaard og Espen Skretteberg

Torsdag 19 januar åpner Smalt som Faen vårsemesteret med improvisert musikk ved bruk av gitarer og mye elektronikk. Kristoffer Lislegaard og Espen Skretteberg skal spille hvert sitt solosett og om vi er heldige spiller de litt sammen til slutt også.

Kristoffer Lislegaard er en musiker, produsent, remixer og artist fra Oslo. Han spiller og komponerer musikk i bandene SGROW og NOISER. Som soloartist holder han på med improvisert musikk bestående av ambiente klanger, ferske feltopptak og shoegazeinspirert barytongitarspill gjennom en flightcase full av elektronikk. Han holder for tiden på å spille inn sin debututgivelse som skal gis ut på kassett med tilhørende download.

Espen Skretteberg er en Oslobasert musiker og artist. Han spiller for tiden i flere band, hvis sjanger spenner fra improvisert frimusikk, via rock til fengende pop. Han spiller gitar, og bruker elektroniske effektpedaler for å prøve å presse grensene for hvordan en gitar kan høres ut, og hvilken rolle den kan ha i samspillet. Som soloartist improviserer han, hovedsaklig i frimusikk/støy-sjangeren, men med en forkjælighet for romantisk melodiføring og harmonikk.

Kristoffer Lislegaard – Live @ Sound of Mu 10.06.2011 Part 1 of 3. from Kristoffer Lislegaard on Vimeo.

Underskog har skrevet om lenker/embeds i denne teksten til å bruke TLS/SSL. Det er ikke garantert å fungere. Les mer her.

Legg til ekstern kalender…