Tryggve Lund, Gunerius Quack, Nina HK, og Gråte på Sound of Mu

Tryggve Lund, Thomas Bergsten, Nina Hagen Kaldhol og Gråte spiller på Sound of Mu 4 januar 2012. En nydelig feiring av det nye året.

Konserten begynner kl 20.00 og avsluttes för klokken 23.00.

Tryggve Lund (organic noise)

Noise og lydkunstkreatøren Tryggve Lund hadde noen hektiske år under navnet Enavomi før han forlot Oslo og søkte lykken og inspirationen andre steder. Nå er han for første gang siden 2007 tilbake, og har siden sist rukket bli pappa, droppe artistnavnet, bygge lydkunstinstallasjoner og et arsenal stöymaskiner, og nesten gå klart komposisjonsutdannelsen ved Musikkhøyskolen i Göteborg.

http://soundbytryggve.wordpress.com/

Nina Hagen Kaldhol aka Hoe-Koe (Moog Guitar Ambient Lushness)

Etter å ha sittet innestengt på pikeværelset en stund og lagd pretensiøs ambient på datamaskin, er Nina klar for å spille litt live igjen. Hva slags musikk som spilles den fjerde er ikke sikkert, for det blir friimprovisert… Hun har tenkt til å ta med Moog guitar, loopboks og diverse space-effekter. Rare lyder blir det i hvert fall, og hun skal prøve å lage litt musikk ut av dem også.

http://www.myspace.com/hoekoe

Thomas Bergsten/Gunerius Quack (life times, swift times, rag times)

Som mandolinist i Lady Moscow, opera- og teaterkomponist, medlem i et tital band (hvor det ene oppfant postrocken) og en rasende greengrass gitarist er Thomas Bergsten en person man ikke trenger si så mye mere om. Men han studerer også på Kunsthøyskolen i Oslo og er en jækla fin kar. Det du!

http://gunerius.tumblr.com/

Gråte (free winding greengrass folk of the hills)

Free winding greengrass folk of the hills and valleys through the trees.

http://www.nrk.no/urort/Artist/Grate/

Legg til ekstern kalender…