Nybegynnerkurs i Lindy Hop

Lindy Hop er den originale swingformen fra 30-tallets New York. Dansen oppstod som følge av at tidens populærmusikk begynte å “swinge”. Både dansen og musikken er sprekkfull av energi og glede, i sterk kontrast til at dette var midt i depresjonen.

[Bilde]

I senere tid har Lindy Hop hatt en voldsom oppblomstring over hele verden. I dag er det rekordmange som swinger seg til opptak av blant annet Duke Ellington, Count Basie, Benny Goodman, Ella Fitzgerald og Frank Sinatra. I tillegg danser man til live-band som gjenskaper gløden og samspillett mellom musikerne og danserne.

Bårdar Swing Club har et aktivt miljø med alt fra nybegynnere til internasjonalt kjente Lindy Hop dansere.

  • Ta med deg løst og ledig tøy som du kan svette litt i.
  • Behagelige sko, helst med litt glatt såle (Converse, keds, joggesko etc funker fint).
  • Det er lurt å legge igjen smykker som kan henge seg opp i partneren.
  • Vannflaske

Partner er ikke nødvendig på våre kurs da vi praktiserer hyppig partnerrotasjon. Dette er ikke bare en service for at alle skal få danse like mye, men vi mener at dette er med på å gjøre deg til en bedre danser.

Velkommen skal du være!

Spilleliste

Se også gratis introkurs

Påmeldingen er åpnet

Etter kurset er det dans i sal 1 frem til kl.22.15 Her vil det bli spilt både Lindy- og Boogie-musikk. Dette er en ypperlig anledning til å øve på det man har lært på kurset, samt bli kjent med andre dansere i Bårdar Swing Club. Håper vi sees!

Legg til ekstern kalender…