DRÅPE & THE HEX

DRÅPE

Oslokidsa i Dråpe slipper sin første utgivelse denne høsten, en EP med fem sanger fulle av fargerik shoegaze, vektløs drømmepop, sol og kjærlighet.
Etter et år fullt av gode ting som konserter på by:Larm, Øyafestivalen, Slottsfjell, Hove, Trondheim Calling og Pstereo, massevis av positiv omtale i blogger og på nettsteder samt en stadig økende fanskare er Dråpe endelig
klare til å vise fram sin selvtitulerte debut-EP.

Vi er sikre på at dette er starten på noe stort. Dråpe er et band man kan forelske seg i. NRK Lydverkets anmeldelse etter konserten på Hovefestivalen: Dråpe har rukket å imponere mange med sitt musikalske uttrykk, der My Bloody Valentine-støygitarer og monotoni møter svært drømmende og svevende popmelodier som nærmest får en til å fly.
Dråpe ble kåret til Ukas Urørt i oktober 2010 med denne begrunnelsen:

Dråpe lager utrolig vakker støypop, skreddersydd for høsten. Med låta «We Want The World» spiller de på alle strenger i følelsesregisteret. Dette er musikk som gjør deg vektløs.

THE HEX

THE HEX har opphav nord for polarsirkelen, og har nå base i Trondheim og New York.(?!) Med Nordnorsk galskap og punk-attityde i bagasjen, preges musikken av energi, råskap og melodiske eksplosjoner. Live har bandet et rykte på seg for å levere selvantennelige og akrobatiske show.
Debutalbumet Tyrannosaurus Hex ble utgitt i mars i fjor, og ble godt mottatt av en samlet musikkpresse:

“Med en oppsiktsvekkende finstemt blanding av adrenalinpumpende aggresjon og følsom finesse, former The Hex komplekse, fengende låter som sender dem rett opp i elitedivisjonen.
5/6 – ADRESSA”

”Helhetsinntrykket av The Hex og debutalbumet er fantastisk, og nesten litt sjokkerende. Narvikguttene har virkelig satt standarden for norsk post-hardcore”
6/7 – GROOVE.NO

”Med låter fullspekket av energi, herlige riff og harde trommer er The Hex klare for å bli viet inn i den norske rockesirkelen.”
9/10 – NY MUSIKK HVER DAG

Bandet spilte for et utsolgt Gloria Flames i forbindelse med Klubbdagen under Øyafestivalen, og har det siste året bl.a. gjort supportkonserter i Oslo og Trondheim for britiske Gallows og TRC. THE HEX er også en gjenganger på NRK Urørt på P3. Allerede i mars er bandet igjen aktuelt med nytt album, og som medprodusent har bandet fått med seg Magnus Børmark (22, ex-Gåte). I forbindelse med plateslipp planlegger bandet turné i Norge, Europa og USA/Canada.

Legg til ekstern kalender…