Velkommen til årets første utstillinger i 2012

Margareta Bergman

Bergman kaller utstillingen sin “Objeu” – en begrepsbetegnelse på objekter som beholder sin frihet i språket og som ikke stivner til kun å bli en gjenstand for subjektet. Et ”objeu” skifter stadig form og plassering. I fotografiene fokuserer Bergman ofte på hverdagslige og oversette ting på måter som gjør at disse fenomenene framstår som nye og vakre, men samtidig urovekkende og fremmedgjørende.

Daniel Østvold

Østvolds utstilling handler om mytedannelser som et nødvendig korrektiv/appendiks til den virkelige verden. Han følger en arbeidsprosess hvor skulpturer fungerer som modeller til maleriene. Han bygger figurene i papp, som blir arrangert i grupper, observert og avbildet, som i et klassisk stilleben. Formen er realistisk med fokus på volum og illusjonsrom, uttrykksmessig og tematisk veksler det mellom realistiske og surrealistiske stemninger.

Hilde Vemren og Magne Rygh

Magne Ryghs viktigste motivkrets er bymiljøer. Hans kunstneriske virke springer ut fra en interesse for de elementer i vår hverdag som former vår opplevelse av verden. Disse elementene er ofte knyttet til logistikk som veier, trafikkmaskiner og sentrale bylandskap. Ryghs virke som bymaler begynte i Oslo Øst på slutten av 70-tallet.

Hilde Vemren har et ekspressivt og koloristisk billedspråk. Stillebentradisjonen har alltid hatt en tiltrekning på henne. Hun er tro mot det tradisjonelle maleriet og utnytter dekorative elementer og dristige fargekombinasjoner.


Utstillingsperiode 12. januar – 5. februar 2012

Legg til ekstern kalender…