by:Larm : Bugge presenterer: Moskus : Machine Birds : Pelbo


Bugge Wesseltoft presenterer framtida i norsk jazz



Moskus er ikke akkurat minimalisme eller avant-garde, heller ikke ambient eller jazz. Den akustiske trioen har med sin særegne kjemi funnet fram til et unikt uttrykk. Lekenhet og kreativt samspill er noe av det som kjennetegner Moskus.



Bandet består av Hans Hulbækmo fra folkemusikk- og progrocktradisjonen, på trommer, Fredrik Luhr Dietrichson fra vise- og rocketradisjonen, på kontrabass, og Anja Lauvdal fra salme- og ikke minst gospeltradisjonen, på piano.




De to jentene som utgjør Machine Birds har sitt utspring i Griegakademiets jazzlinje og – Griegakademiet får ha oss tilgitt – sprenger grensene for hva en kunne ha forventet av popsensibilitet og teft fra den kanten. Når dette så kombineres med virtuos stemmeprakt og full kontroll over tangentene, blir Machine Birds mer enn fin musikk, men også en flott live-opplevelse.




Skummel, mørk og kompromissløs, men med et stramt grep rundt det som alltid har vært sentralt: den gode pop-lyden som treffer hjerterota.



PELbO er tuba med fuzz, eksploderende trommer og sensasjonell vokal. Loopstasjoner, effektpedaler og en hypnotiserende puls – framført av en ung, og sjeldent unik trio.

Les mer.Dørene åpner kl. 20.00. Konsertstart kl. 21.30.

Legg til ekstern kalender…