Vi vil ha deg!

[Bilde]

Radio Nova søker nye medarbeidere! Har du en drøm om å bli radiojournalist, eller liker du kanskje bare å leke med lyd? Vil du skrive for nett, lage videosnutter eller programmere lure løsninger?

Siden 1982 har Radio Nova vært Oslo-studentenes radiokanal. Vi har ikke bare betydd mye for lytterne, men også for medarbeiderne. Flere tusen studenter har siden oppstaten lagt ned utallige timer i Radio Novas lokaler. Snart 30 år etter den første sendingen herjer det fremdeles en brennede entusiasme for radio og et fantastisk godt sosialt miljø på Radio Nova.

Vil du være med på moroa? Vil du jobbe frivillig for verdens beste radiokanal?

Studentradioen i Oslo tar nå inn flere journalister og teknikere. I tillegg ser vi etter folk som er interessert i å jobbe med tekst, foto og video til vår nettredaksjon og multimediagruppe.

Om du er nysgjerrig på de ulike redaksjonene og hva de driver med, ta en titt under “Programmer” for å lese og høre hva det er snakk om!

Vi har ikkeno’ krav om forkunnskaper, vi lærer deg alt du trenger å vite (og litt til).

Kom på informasjonsmøte i Lillesalen på Det norske studentersamfund, Chateau Neuf på torsdag 19. januar kl. 19.00 eller torsdag 26. januar kl. 19.00.

Om du ikke kan komme på noen av møtene, kan du fylle ut digitalt søknadsskjema her: Søknadskjema
Application form in english, available here: Application

Har du spørsmål, kan du sende dem til [email protected].

Foto: Radio Nova.

Legg til ekstern kalender…