Dyrene i Hakkebakkeskogen

I 2012 er det 100 år siden Thorbjørn Egner ble født, den 16. august starter feiringen på Christiania Teater med Egners storslåtte forestilling “Dyrene i Hakkebakkeskogen”.


Kjenner du til Hakkebakkeskogen?

Visste du at noen av dyrene i Hakkebakkeskogen spiser de andre dyrene? Det kan jammen meg ikke være lett å være en liten mus, når Mikkel Rev hopper frem fra sitt skjulested.

Klatremus og Morten Skogmus syns Mikkel burde slutte å skremme dem, så nå har de bestemt seg for å snakke med Bamsefar. Tenk om Morten klarer å få alle dyrene til å følge hans nye lov, slik at alle dyrene i Hakkebakkeskogen blir venner. Da ville Bestemor Skogmus slippe å fly vekk fra Petter Pinnsvin hele tiden.

Tror du Mikkel Rev vil like Mortens lov?
Denne høsten lar Christiania Teater nye generasjoner bli kjent med Thorbjørn Egners historie om “Dyrene i Hakkebakkeskogen”. I en visuell vakker og magisk teaterforestilling får du alle de kjente sangene og en sjanse til å møte de sjarmerende og spennende karakterene.

Ikke gå glipp av denne morsomme og spennende fortellingen om kakeglade skogsmus, den lumske reven og dobbeltpepprede pepperkaker.

Regi: Jostein Kirkeby-Garstad
Musikalsk ansvarlig: Atle Halstensen
Scenografi: Tore Sæther
Kostyme: Ingrid Nylander

Premiere 16. august 2012

Legg til ekstern kalender…