Rock&Spesialreiser: The Masonics feat. Ludella Black + High Octane Boys

Photobucket

The Masonics er klare med nytt album og da kunne ikke vi i R&S gjøre noe annet enn å invitere de over fra de britiske øyer for å gjøre konsert.

De som så The Masonics sammen med Ludella Black på R&S Øyanatt i fjor vet hva de har i vente. De som ikke var der har bare til se å ta turen for dette blir rått!

Et band som kaller seg for High Octane Boys varmer opp. Skjønner ikke helt hva referansen er, men de sier det har noe med bil å gjøre. De spiller teite, men kule sanger innen sjangeren garage/frat rock. Trioen består av medlemmer fra forskjellige surf/garage band i Oslo.

Disse vil sørge for at dette blir en rå kveld på Oslos kuleste nye scene.

Kom tidlig å spis middag fra et av Oslos beste kjøkken i samme slengen. Helkveld!

cc: 120,- i døra. Be there dudes and dudettes!

Litt mer om Ludella Black og The Masonics av Egon Holstad:

LUDELLA BLACK & THE MASONICS (UK)

Det er lenge siden jeg fullstendig sluttet å la meg sjokkere over den manglende logiske forbindelsen mellom talent, utførelse og kommersiell suksess. Det er nemlig ingen forbindelse. Det finnes ikke rettferdighet, livet er for kjipt, skjebnen er en kødd og Gud er en forbanna og grinete råtass.
Ludella Black var et sentralt medlem i britiske The Del-Monas og Thee Headcoatees, og skal ha selvsagt ha all mulig kred, skulderklapping og uforbeholdne hurra-rop for dét, men hennes solobedrifter er likevel enda drøyere og på et mye høyere nivå.

Hun lager dritspreke låter, skriver bittersøte, morsomme og smarte tekster, synger med en selvtillit høyere enn Petter Stordalen med en brøyeskavel kola opp i hvert nesebor, og burde således ha vært tilbedt som en halvgudinne på begge sider av Atlanteren. Når hun ikke er dét skyldes det mer at britisk musikkpresse er mer opptatt av å vie oppmerksomhet og spalteplass på analyser av avføringen til Gallagher-brødrene enn de er av å søke etter ordentlige talenter som faktisk har noe å komme med.

Den mest skammelig forbigåtte rock’n’roll-skiva i 2008 var “From This Witness Stand” av og med Ludella Black & The Masonics. Nå har du sjansen til å gjenopprette både selvrespekt, manglende dømmekraft og dumriantendenser på egen prioriteringsarena når hun og det fremragende orkesteret hennes står på scenen i hovedstaden.
Dævelen deise, så gøy dette kommer til å bli!
Holly Golightly meg her og Nancy Sinatra meg der. Pøh!

LUDELLA FOR PRESIDENT!

www.myspace.com/​themasonics
www.myspace.com/​ludellabla…

Nix Jazz!

Legg til ekstern kalender…