RAZIKA supp. Honeytraps

SVFF og Strutsens Glade Festdager har den store glede av å presentere: RAZIKA!
[Bilde]

Jentene fra Bergen kommer endelig til Blindern for å gjøre overgangen til et nytt semester så smertefritt som mulig. De har det siste året spilt på festivaler som Øya og Hove, for ikke å glemme sin første konsert i New York. Albumet «Program 91» har havnet på flere oversikter over årets beste utgivelser, og ga også bandet en nominasjon som årets nykommer på Spellemannsprisen. Musikken er en perfekt blanding av indiepop og ska som har sjarmert oss i senk her til lands, og som i tillegg tiltrekkes mer og mer oppmerksomhet utenlands. Se for eksempel denne anmeldelsen i selveste Pitchfork

Og glem ikke å sjekke ut musikkvideoen til den nydelige låta Vondt i hjertet

[Bilde]
Oslobandet Honeytraps beskriver seg selv som en miks av 90-talls britpop og nyere dansegulvsindie ispedd bongotrommer og tonnevis med moro. En blanding som fungerer overraskende godt. Bandet leverer alltid et vanvittig underholdende liveshow, så her er det bare å glede seg!

Og her er en aldri så liten smakebit

Vi gleder oss!!

CC: 60/80 (medlem/ikke-medlem)


U1 er studentpuben til SV-fakultetet på Blindern, du finner oss i kjelleren i Eilert Sundts hus. Ta trikk 18 eller 17 til Universitetet Blindern (bygget er ved siden av trikkestoppet) eller t-banen til Forskningsparken eller Blindern.


Event: www.facebook.com/events/330…

Legg til ekstern kalender…