Dans for voksne og MØST: Kurs i prosjektregnskap for musikere og arrangører

Ingen hadde vel trudd at DFV skulle arrangere regnskapskurs, men jommen. Her er det. I samarbeid med MØST. Grunnen er at vi har klødd oss mye i hue over kvitteringer og regnskapsoppsett når vi skal rapportere til Kulturrådet og slikt. De fleste slike kurs handler om hvordan man skal drive butikk, og det er jo ikke tilfelle her.

*Dette kurset er for deg som skal føre prosjektregnskap selv i forbindelse med tilskudd fra kulturrådet eller andre støttegivere. Vi ser nærmere på hvordan man setter opp et oversiktlig prosjektregnskap, behandler bilag, fører utlegg og refusjoner av utlegg, hvordan man setter opp tilskudd som er bevilget men ikke utbetalt, hvordan man får inn egeninnsats i regnskapet og mer. Dessuten setter vi opp en mal for en kontoplan som deltakerne kan benytte til egne prosjekter. Vet du ikke hva en kontoplan er? Ikke fortvil. Meld deg på kurs. Kurset fokuserer på regnskap med under 300 poster, der føringa kan skje i vanlig regneark. Ikke i regnskapsprogram.

Til å veilede oss gjennom prosjektregnskapets finesser stiller den eminente regnskapsfører Tom-Helge Vik fra regnskapsbyrået Enimente.*

Kurset varer fra kl 11 til kl 14.

PÅMELDING TIL KURSET ER PÅ MØST SINE SIDER:

Legg til ekstern kalender…