TOMMY TIRSDAG & Qualitytime pres. Souls Of Mischief + GANGRENE (US)

TOMMY TIRSDAG ettårsjubileum med SOULS OF MISCHIEF + THE ALCHEMIST & OH NO (Gangrene) 21. Februar på Jaeger.

Året Tommy ble flytta inn i sovjetblokka på Marienlyst har en theme song. TREOGNITTI TIL INFINITY!

Tommy Tee og Tommy Tirsdag vant nylig Årets Klubb av NATT&DAG og med god god hjelp av våre venner i Qualitytime får vi satt den første av mange prikker over i`er for at Tommy Tirsdag fortsatt skal levere, uavhengig av seier eller ikke!

SOULS OF MISCHIEF, fra Hieroglyphics-crewet, er ikke bare relevante fordi de hadde konsert i den samme kjelleren for 15 år siden da det het So What, men Tommy Tee har også produsert flere låter for gutta.
Det har resultert i SoM-singler i USA, albumlåter og europeiske Tommy Tee-utgivelser featuring våre venner fra Oakland. Kom å opplev Tee-produksjoner og andre gamle godbiter, som slageren 93 ’til Infinity.

OG IKKE NOK MED DET:
(#epic#epic#epic#epic#epic#epic#epic)

Du får også den albumaktuelle duoen GANGRENE, som består av THE ALCHEMIST og OH NO. Alchemist er både produsent, DJ og rapper, men mest kjent for å lage beats for folk som Dilated Peoples og Mobb Deep på nittitallet, men også for å være DJen til Eminem, som har signert han til Shady Records. Oh No er Stones Throw-rapperen som ofte samarbeidet med sin storebror Madlib, men også med folk som De La Soul og norske El Axel. De har også med seg Roc Marciano, som gjorde EPen Greneberg med Gangrene i fjor sommer.

Billettene ligger ute på Billettservice nå, du trenger ikke løpe, det er bare å trykke seg innover her:

Å fy faen
-——————————————————————————

  • TOMMY TIRSDAG :-p
  • Tommy Tee & Kenny Bong med venner
  • Jaeger Oslo
  • Grensen 9
  • ID PLIKT :Spoiler! Pek for å se20 ÅR
  • Dresscode: Voksent, du er i stua til Tommy Tee

VÆR GREI ELLER VÆR HJEMME
-——————————————————————————

Legg til ekstern kalender…