Sykt Garns spontane "Helvete jeg har glemt at det er i januar alle forsikringene skal betales og nå er jeg raka fant"-salg på Søndagsmarkedet på Blå!

Sykt garn [Bilde] [Bilde]
[Bilde]

Tittelen sier det meste. Er blakk, har en kubikkmeter med håndspunnet garn og selger det på Søndagsmarkedet. For dere som ikke er kjent med konseptet Sykt Garn, så er det mitt kreative utløp i fiberform. Jeg jobber med eksklusive fiberkvaliteter en ikke får i kommersielle garn her i landet, blander inn ting som thussasilke og refleksbånd for å si noe. Fargemessig ligger jeg nok noe nærmere Fam Irvoll, enn det en er vant til fra bestemor sine ullsokker, men har noe for en hver smak.

Det ligger en del poster med bilder og mer utfyllende info om på skogen, bare du søker etter Sykt Garn. Kunne skrevet mer her, men jeg må gjøre klar hespene til i morgen, så da håper jeg at dere skogler litt om dere ble nysgjerrige.

Jeg garanterer iallefall at garnet er ulikt noe du har sett før OG at jeg opererer med raus skogsrabatt. En flott gave til alle strikkende og heklende er det også, om du kjenner noen av det slaget som burde få det!

Kom og kjøp, så får jeg til smør på brødskiva.

Og på tampen, ekstra supertilbud: Ta med heklekrok eller strikkepinner, så kan jeg lære deg å strikke/hekle. Jeg er jo kunst og håndverkslærerinne tross alt.

Legg til ekstern kalender…