SHINING (no) + support: El Doom & The Born Electric +Klubb Banos feat NarverudMoen vs. OttersenTvetemarken

[Bilde]
Ett år etter at Blackjazz ble sluppet worldwide, har albumet kommet til topps på dusinvis av “best of”-lister over hele verden. Dette inkluderer topp-plasseringer hos Danko Jones, Mike Portnoy (Dream Theater) og Pitchfork sin Reader’s Poll, samt norske VG, Dagbladet, Lydv…erket, Adressa og i NRK Pyro’s lytterkåring.

Shining var i fjor, som første band noensinne, nominert i metall-klassen i Spellemannprisen med en plate med ordet “jazz” i platetittelen. Her var de nominert sammen med Enslaved, Ihsahn og Solefald. Dette er et særdeles godt selskap, siden Enslaved sin frontmann og vokalist bidrar på Blackjazz sin storslåtte King Crimson-cover “21st Century Schizoid Man”, samt at Munkeby spiller Blackjazz-saxofon på store deler av Ihsahn sitt geni-erklerte album “After”.

Support denne kvelden er ingen ringere enn El Doom & The Born Electric som lager sløye gitarvegger fra en skitten sidegate til gamle proghelter og støyvisjonærer. El Doom er produsent, låtskriver og kjent fra Thulsa Doom og The Cumshots. Nå har han trykket musikaliteten sin tett til brystet og samlet en gjeng av de beste for å sette Norge og resten av verden på hodet med ekstatisk massiv prog. Anmeldere og musikkfrelste kan ikke bli gladere.

Klubb Banos snurrer fete spor i alle sjangre før mellom og etter konsertene denne kvelden som uten tvil kan kalles en real festaften av de sjeldne

Tog og buss til drammen døgnet rundt

Legg til ekstern kalender…