JOVIALBIENNALEN 2012 SØNDAG PÅ SØNDAGSBARN

Hold av datoene – dette blir en historisk jovial festival i undergrunnen indre Oslo Øst.

PROGRAM SØNDAG


17.00 Inland Anchor






Duoen bestøver oss med pollenpop. Fra en tett og livlig skogsfauna siver det ut melodier og tekstlinjer, vekselvis i form av små lysglimt oppe fra tretoppene og urovekkende surkling fra mosen. Selv ikke de villeste antihistaminer vil gjøre deg immun mot Inland Anchor

Inland Anchor på urørt

18.00 Fransk Frokost





Bandet bonda for et drøyt år siden over en frokost hos vokalisten Sandra. De mangla en bassist, og gleden var derfor stor når parisiennen Ombeline Chardes kunne medele at hovedinstrumentet var fiolin,men at hun også var god venn med bassen. Deretter gikk det slag i slag, og bandet har spilt på ulike arrangement i oslo by. Som musikkens dag i 2011, ladyfest på revolver, sunday digestive på parkteateret, og Herr Nilsen. På Bistro Brocante har de månedlige (siste mandag i måneden) konserter etter at kjøkkenet har stengt.

Fransk Frokost på urørt

19.00 s.l.y.c.



Metronomicon Audios udiskutable førstedame går solo! Etter å ha deltatt på nesten halvparten av hele Metronomiconkatalogen, + opptredner med en skokk av andre band blir det stas å se Sara skinne på egen hånd. Hør på låta under, og begynn å gled deg du også!




20.00 Steinar rytmeboksorkester





Dette er et samarbeidsprosjekt mellom et ettmannsorkester og en kunstner. Begge skriver tekster, Steinar komponerer musikk, og Elin jobber todimensjonalt med tegning og collage samt tredimensjonalt i form av installasjoner og skulpturer. De vil formidle og kommunisere med lyd,bilde,rom og tekst.

Steinar rytmeboksorkester på urørt

21.00 Firefly Effect



Firefly Effect – All The Jokes Are On Me from Dave Mahler on Vimeo.



Firefly Effect er tilbake på Søndagsbarn! Forrige gang de spilte var på åpningen av Søndagsbarn i fjor høst, men da manglet de et par i besetningen. Denne gangen kommer de mann(og kvinne)sterkt, og blir hele syv stykker på Søndagsbarens lille scene. Bandet jobber med nye låter til skive nr tre om dagen, og har lovet å spille et par tre nye låter for oss. Flott!

Firefly Effect på fb

Firefly Effect på urørt

22.00 Ole og Silje Huleboer





DJs Søndagsbarn


Guttene og jentene fra Søndagsbarn spiller joviale plater de liker før, mellom, og etter konsertene.

Søndagsbarn stiller med billig øl, vin og portvin, Leo lager diggers veggismat, det blir kjærleik, vill scenografi, gøy, kos, dans og en lineup å bli missunnelig av!


Jovialbiennalen på Sound of Mu på torsdag

Jovialbiennalen på Sound of Mu på fredag

Jovialbiennalen på Mir på fredag

Jovialbiennalen på Mir på lørdag

Jovialbiennalen på Søndagsbarn på lørdag

Underskog har skrevet om lenker/embeds i denne teksten til å bruke TLS/SSL. Det er ikke garantert å fungere. Les mer her.

Legg til ekstern kalender…