Velkommen til snøskulptur og islykt festival

Klokken 14 – 17. Søndag 29 Januar. Sted: Blåhallstomta – Brenneriveien 1- på baksiden av Hausmania Kulturpallass-inngang fra øverst i Brenneriveien.

Alle er hjertelig velkomne til å delta til å lage figurer, lykter og det man måtte ønske. På forhånd er det laget endel klare isformer. 

Ta på varme klær. Ta gjerne med pynt til skulpturer, spade og andre redskaper som passer til graving og hakking. Det vil bli båltønne og solbærtoddy. Det er ekstra hyggelig om folk vil kle seg ut, for en fargerik festivalstemning.


Bildet lånte jeg fra denne.

Det arrangeres med enkelt utgangspunkt, der det forutsettes at deltakerne bruker området kreativt, det er med andre ord ikke bestillt inn ekstra snø.

Festivalen er endel av landart prosjekt Støy!

Støy! er ett uteromskunstprosjekt som skal undersøke mulighetene for kunst i det offentlige rom. Støy! Skal etableres som en fast plattform for samarbeid i uterom vidt definert der byrom og uterom som skog, jorder og fjell blir likestilte som arenaer for utforsking. Prosjektet kan beskrives som et urbant, landart prosjekt som tar opp i seg den tradisjonelle betydningen av landart og blander dette med urbane utrykksformer som Streetart, grafitti og installasjoner.
 

Og dette fra Her

Blåhallstomta er endel av Hausmania Kulturhus og prosjektet er endel av forarbeidet med å sette fokus på Hauskvartalet som har en spesialtilpasset og unik reguleringsplan.

Arrangør er Anita Hillestad som er billedkunstner med atelier på og Styreleder på Hausmania Kulturhus. I samarbeid med Administrasjonen og andre kunstnere på huset.

Legg til ekstern kalender…