I designerens mage: Runa Klock

DogAs nye kafé Transformator fikk knall kritikk i helgens DN. Bli med designer Runa Klock på en sanselig matopplevelse i den nye kafeen."

For 400 kroner spiser du godt (3-retters middag) og får høre om hvordan Klock designer speiselt for å skape gode matopplevelser.

DNs matalmeldere Salt og Pepper ble imponert over den nye kafeen: – Maten er enkel og røff, men likevel raus, tilberedt med kjærlighet og velsmakende, skriver de. Les hele anmeldelsen her.

Én torsdag i måneden inviterer vi en matinteressert designer eller arkitekt til å komponere en treretters spesialmeny basert på sesongens råvarer. Kveldens gjestekokk avslører menyen først når gjestene har satt seg til bords – og deltar selvfølgelig under hele måltidet med presentasjon av menyen og samtaler om mat, arkitektur og design.

Runa Klock er selvstendig designer med bakgrunn fra Kunsthøgskolen i Oslo. Hun designer møbler, gjenstander og rom, i tillegg til å initiere og delta i ulike tverrfaglige samarbeidsprosjekter i spennet mellom kunst, design, mat og mer.

I tillegg til Runa Klock skal Snøhetta-arkitekt Kjetil Trædal Thorsen være gjestekokk 15. mars og designer Andreas Engesvik deltar 12. april. Gjestekokken 3. mai annonseres senere.

Legg til ekstern kalender…
#mat, #design