RETRO pres: Miguel Campbell (UK) + Patski Love, Coltsfoot & (((KLB)))

RETRO presenterer Miguel Campbell
(Hot Creations, MAM, Outcross Rec.)

”Something special, sexy, wonderful …….Something special, sexy, wonderful”
Slik lyder superhiten til Miguel Campbell om dagen. Låten ’Something Special’ har gått som en farsott siden den ble sluppet i september. Kan vel også sies at det er en liten Jaeger hit. Miguel Campbell er sikkert ny for veldig mange, men han har gitt ut stødige produksjoner de siste årene. Under sitt eget navn eller under ’MAM’ i lag med hans gode kompanjong Matt Hughes.
Mr. Campbell sitt lydunivers beveger seg i mellom klassiske house med et snev av disco, men mest av alt: Alt er meget dansbart. Hans siste produksjoner har gjort han til en meget travel herremann. Han kommer rett i fra en miniturne i Brasil, kjapt innom moderlandet, England. Hvor han til slutt står i diskoen på Jaeger. 2012 vil bli det store gjennombruddsåret til Miguel Campbell, han er såpass travel dette året at almanakken hans er utskrevet for lenge siden. Vi har gleden å presentere Miguel Campbell på Jaeger torsdag 9. februar. Vi var ute i god tid og snappet opp en dato, slik at Oslofolket kan danse til ”Something special, sexy, wonderful….”

For å varme opp kjelleren og holde februarkulda ute, plasserer vi Patski Love (Juicy), Nico Coltsfoot (RETRO) og (((Kids Love Bass))) i djboksen. Forvent deg en klassisk RETROaften og ingenting er bedre for å holde varmen enn å begynne dansingen allerede på en torsdag.

JAEGER Torsdag 09 Februar.
Grensen 9 / Klokken: 22:00 / CC: 100,- / ID: 20.

Miguel Campbell
Patski Love
Nico Coltsfoot
(((Kids Love Bass)))
……………………………………….

Legg til ekstern kalender…