By:Larm på Jaeger! Rebecca & Fiona (Se), Renaissance Man (FI), Bloksberg (NO), Lemâitre (NO)

By:Larm Lørdag:
20:00 Vi sparker i gang lørdagen med Rebecca & Fiona fra Stockholm! I 2011 tok Rebecca & Fiona verden med en storm. Det begynte vel med egentligen med en Reality show på SVT i 2010 som fikk alle å snakke om de to damerna. De lokale helter til National Sensation. De gav ut singelarna Luminoury ones og Bullets. Bullets solgte platinum i Sverige og va den mest spillte sangen på Svensk Radio i 2010. De har spillt Europa rundt over som bla support til Robyn og på stor klubbar Privilage sammen med Tiesto på Ibiza, I Oslo har de spillt flere ganger bla sammen med Brokesteady gutta som har Mandagsklubben på Jaeger. Som produsenter har de lagt nytt album “I love you, man”som catchy og dansant. I 2011 va de med. Nå skal de spille på Jaeger!

Mer info om artisten:http://bylarm2012.sched.org/event/2243fc88e640a6277d5fd24449d3e251

21:00 Renaissance Man (FI) Renaisannce Man består av to finske arkitetkter. De lager danse musikk med mye UK ifluert bass. Gav ut sin første singel på Switchs Label Dubsided! Switch er kanske mest kjent som Major Lazer sammen med Diplo og beatprovider til Beyonce. Kanske det mest hypade finske artister siden Bomfunk Mcs, Gir ut på Jesse Rose Made to Play og Franske Sound Pellegrino.

Mer info om artisten: bylarm2012.sched.org/event/…

22:00 Bloksberg (NO). Eivind J. Vullum og Jens-Kjole Bjerkan, heter guttaboys bak Bloksberg. Er fra Kristiansund og spiller analog “Tækno!” Analogesequencers, trommemaskiner, som lager lydvegger av syretrippet 303 basslinjer, Industrielle. Er et monster live! Har spillt i Berlin og åpnet for 120 Days rundt omkring i Norge! Bloksberg har spillt 2 ganger på Jaeger live og begge konserterna har vært helt fantastiske.

bylarm2012.sched.org/event/…

23.00 Urørt finalisterna Lemâitre er siste band ut på Jaegers By:Larms program. Lemâitre består av Ketil Jansen & Ulrik Denizou Lund som har spilt sammen siden sommer 2010.
Lemaitre er influert av Justice, Phoenix, Daft Punk, Deadmau5, Noisia, Ratatat og Röyksopp. Dansant Elektropop!

bylarm2012.sched.org/event/…

Etter By: Larm: TODD TERJE!

Legg til ekstern kalender…