Foredrag med ECOSISTEMA URBANO (madrid) onsdag 15.02, kl 19.00 på DogA/Oslo

onsdag 15.02.2012, klokken 19.00 på DogA Norsk Design- og Arkitektursenter, Hausmanns gate 16, 0182 Oslo.

[Bilde]

Velkommen til ny forelesning i regi av Oslo Arkitektforening! Vi presenterer stolt Ecosistema Urbano (Madrid), som driver innovativ byutvikling i Norge med sine kompetente spanske hoder. Kom, hør, se og lær! Ta med en venn, det er gratis og åpent for alle. Se mer på FB og trykk gjerne ‘jeg kommer’

Ecosistema Urbano er et innovativt spanskt kontor som fokuserer på forståelse av byen som et komplekst fenomen, fra et tverrfaglig synspunkt mellom urbanisme, arkitektur, ingeniørfag og sosiologi. Kontoret definerer sitt interessefelt som “kreativ, urban bærekraft”, som betyr at de prøver å reagere på dagens situasjon gjennom innovasjon, kreativitet og helhetlig handling.

Ecosistema urbano har mottatt mer enn 30 utmerkelser siden år 2000, og de underviser og foredrar ved de mest prestisjetunge institusjoner over hele verden. I 2010 var de invitert til Verdensutstillingen i Shanghai (World Expo) med sitt prosjekt Air Tree som er et eksperimentelt interaktivt offentlig rom. For øyeblikket jobber de med et urbant prosjekt til Stortorget i Hamar hvor en bred deltakelses- og nettverkdesignprosess har vært gjennomført høsten 2011 kalt Dream Hamar.

Før foredraget – ‘Faglig aperitiff : Røldal Pilegrimssenter’. 10 min presentasjon av vinnerprosjektet i Norges 4. største arkitektkonkurranse gjennom alle tider. Det ble innlevert hele 183 prosjekter i konkurransen. Tirsdag 14.02 blir vinneren offentliggjort i Røldal.

Etter foredraget vil ‘Narud-Stokke-Wiigs jubileumspris for miljø- og energibevist arkitektur av ypperste klasse’ bli utdelt for 5. og siste gang.

VELKOMMEN!

Legg til ekstern kalender…