Knirckefritt Showcase @ rockefeller 24 februar


>Live on stage: Admiral P / Nico D / Jaa9&OnklP / Sisi / Herreløse
med fult live band<——————————

I anledning at Nico D slipper album og at Knirckefritt har signert distribusjonsavtale med EMI innviterer vi til stor Kickoff konsert på Rockefeller. Hele Knirckefritt stallen vil være Live on stage! Det dukker garantert noen gjester opp i tillegg!

Nico D er også en velkjent artist som har jobbet aktivt med reggae blant annet med Admiral P siden 90-tallet, og i 2009 fikk han for alvor en hit både i Norge og på Jamaica med ”Ruff Times”, hvor han hadde med seg Jah Mason. Låten gikk til 1’e plass på Jamaicas offisielle hitliste, og etter den enorme suksessen har han turnert både Norge, Frankrike, Sveits og Jamaica. Nico D Facebook page

Nico D – Ruff Times

Admiral P gjør reggae på norsk og har siden 1999 vært aktiv i Jah Ark Manifest soundsystem står bak en av 2011s største hits; ”Snakke Litt”, som solgte fire ganger platinum – og ble årets største norske låt på Spotify. Han er den første reggae artisten nominert til Spellemann, og har den senere tid fått seg trofaste fans i hele kongeriket.
Admiral P facebook page

Admiral P – Gjør Så Godt Du Kan

Sangerinnen og låtskriveren Sisi ble aller først kjent som korist for både Paperboys, Madcon og Stella Mwangi, men det er ingen tvil om at hun har en fremtid fremst på scenen. Hun slapp sin første singel sammen med Nosizwe Baqwa i sommer, og den varme soullåta ”Stay” ble umiddelbart listet på P3.
Sisi facebook page

Jaa9 og OnklP trenger ingen introduksjon, to av landets største på norskspråklig rap. De startet eventyret sitt med mixtapen Bondegramatikk i 2003, nå har de fem albumutgivelser bak seg, sist med albumene ”Lasse” og ”Geir”tidligere i 2011. Deres tidligere største hits har vært ”Glir Forbi”, ”Kjendisparty” og ”Partysvenske”.
Jaa9&Onklp facebook page

Debutantene i raptrioen Herreløse, der enkeltmedlemmer tidligere har gjestet singler fra Tungtvann og OnklP slipper også album i 2012.
Herreløse facebook page":https://www.facebook.com/pages/Herreløse/119569834776687

Fredag 24 Februar @ Rockefeller music hall (Oslo)
ID: 18/20 år
cc: 200 + avgift
Billetter på posten, 7/11, Narvesen og billettservice.no

Knirckefritt
Rockefeller

Legg til ekstern kalender…