300 acting spaces: Rolf Erik Nystrøm, Alex Gunia

[Bilde]

Kom å besøk oss på sørengkaia den 6.mars for en unik og spennende improvisert konsert med etablerte artister.

Rolf-Erik Nystrøm
er en norsk saksofonist og komponist innen samtidsmusikk. Han er diplomutdannet ved Norges Musikkhøgskole hvor han nå selv foreleser innen faget improvisasjonsbasert samtidsmusikk.

Han har vært solist med alle de store norske symfoniorkstrene og Basel Symfoniorkester og Sveriges Radios Symfoniorkester. Han har vært aktiv i band som Poing, Dozo, Hero og Zanussi five og har deltatt på et 50-talls innspillinger innen forskjellige musikksjangere. I 2006 ga han ut sitt første soloalbum, Concepts of Sorrow & Dangers på plateselkapet Aurora. Albumet ble nominert til Spellemannprisen 2006 i klassen samtidsmusikk. Som komponist har han blant annet skrevet musikk for scene, TV-dokumentarer og kammermusikk.

Alex Gunia
Gitarist, produsent, bandleder og låtskriver fra Tyskland. Lang fartstid innen jazz og elektronisk musikk. Alex har gitt ut mange plater, både i eget navn og på andres utgivelser, der han bidrar som gitarist, produsent og komponist. Alex hadde et eget plateselskap ”JazzSick Records” med distribusjon over hele verden. Fra 1991 til 2006 drev han eget stort studio i Tyskland og produserte for større og mindre plateselskaper, tv- og radiostasjoner. Alex Gunia deltar på mer enn hundre cd`er og har laget musikk til en rekke reklamer, tv-produksjoner og trailere. Alex er universitetslektor på NMH, holder ”masterclasses” i resten fra Europa.


300 acting spaces
er et nytt musikkprosjekt som jobber for å fremme elektronisk musikk, og gjennom 3 år, hvorav det første er i Oslo, vil det arrangeres 300 improviserte konserter.

Legg til ekstern kalender…