OSLOCLUBCAST Session#2:

[Bilde]


:: OSLOCLUBCAST
___________________________

Osloklubbene går sammen for en musikalsk smakebit på helgen som kommer. BLÅ, JÆGER, FISK&VILT, TURKISH DELIGHT, THE VILLA & DATTERA TIL HAGEN har alle sendt en representant for 30 min. musikk og intervjuer ledet av Vinny Villbass. Det hele filmet og recordet for lytting dagen derpå…..her:

www.osloclubcast.com

Bli med på LIVE radiosending fra Turkish Delight!
TIRSDAGER 21:00-24:00


PROGRAM :: OSLOCLUBCAST 14 FEBRUAR

21:00 FISK & VILT presenterer:
Olle Abstract har lenge vært fast innslag på Fisken, og fronter klubbmusikk som ingen andre her til lands. Den dedikert herremannen inviterer til Fritt Vilt på lørdagen.

21:30 JÆGER presenterer:
Gaute Haaversen har lenge vært en bakmann i korridorene på Jæger, men med fortid fra Berlin´s klubbscene har Gaute bedre kål enn de fleste. Han står for musikken hver onsdag på Jæger + konsertbooking i kjellern.

22:00 THE VILLA presenterer:
Er det en sjel som kjenner The Villa inn og ut, så er det Herr Ost, nemlig Tore Jazztobakk. På lørdag spiller de et Ost&Kjex dj-sett på favorittklubben. Tore stiller dermed med vinylbunke og sladder på OCC.

22:30 BLÅ presenterer:
Sunkissed har blitt en institusjon på BLÅ, etter 10 år med månedlig klubb. Herren med høyest hatt, doktor G-HA kommer på besøk for å prate litt om den årlige live-utgaven av klubben, selvsagt påsmurt musikalske uttrykk.

23:00 DATTERA TIL HAGEN presenterer:
ByLarm nærmer seg, og Charlotte Thorstvedt er klar med plateutgivelse. Hun spiller på Dattera under bransjefesten, og har laget en nydelig mix med smakebiter fra hennes musikalske univers. I tillegg har Villbassen tatt en prat med madammen.

23:30 TURKISH DELIGHT presenterer:
På hjemmebane er det selveste Diskjokke som representerer. Jokkes velklingende mix av house og disco lager som regel furore på Turkish, et sted litt utenom det vanlige, hvor sjangertunellen har lys i enden.

…etter radiofesten blir det dj sett av Vinny Villbass til klokka blir sexy!!

Legg til ekstern kalender…