300 acting spaces: Bendik Hovik Kjeldsberg, Sigurd Ytre-Arne, Alex Gunia

Kom å besøk oss på sørengkaia den 22 og 23 mars. for en unik og spennende improvisert konsert med etablerte artister.

Alex Gunia

Gitarist, produsent, bandleder og låtskriver fra Tyskland. Lang fartstid innen jazz og elektronisk musikk. Alex har gitt ut mange plater, både i eget navn og på andres utgivelser, der han bidrar som gitarist, produsent og komponist. Alex hadde et eget plateselskap ”JazzSick Records” med distribusjon over hele verden. Fra 1991 til 2006 drev han eget stort studio i Tyskland og produserte for større og mindre plateselskaper, tv- og radiostasjoner. Alex Gunia deltar på mer enn hundre cd`er og har laget musikk til en rekke reklamer, tv-produksjoner og trailere. Alex er universitetslektor på NMH, holder ”masterclasses” i resten fra Europa.

Bendik Hovik KJeldsberg

Studerer for tiden komposisjon på Norges Musikkhøgskole, der han fokuserer mest på å skrive elektroniske stykker. Har spilt trommer hele livet og begynte så smått å jobbe med elektronikk på videregående. I dag skriver han mye elektroniske stykker, og bruker også en del elektronikk i forskjellige bandsammenhenger.
Er bandleder/komponist i shimmering.

Sigurd Ytre-Arne
“I am a musician and live video artist living in Oslo, Norway. I play electronics, keyboards and drums. In my visual works I use my own software created with Max/MSP/Jitter.”


300 acting spaces

er et nytt musikkprosjekt som jobber for å fremme elektronisk musikk, og gjennom 3 år, hvorav det første er i Oslo, vil det arrangeres 300 improviserte konserter.

Legg til ekstern kalender…