OSLOCLUBCAST // Broadcast #3

[Bilde]

OSLOCLUBCAST :: SESSION #3

Osloklubbene går sammen for en musikalsk smakebit på helgen som kommer. BLÅ, JÆGER, FISK&VILT, TURKISH DELIGHT, THE VILLA & DATTERA TIL HAGEN har alle sendt en representanter for 30 min. musikk og intervjuer ledet av Vinny Villbass. Det hele filmet og recordet for lytting dagen derpå…..her: www.osloclubcast.com

Bli med på fest og LIVE radiosending fra

Turkish Delight! TIRSDAGER 21:00-24:00!

PROGRAM :: SESSION #3 :: 21 Februar

21:00 THE VILLA presenterer: Of Norway har stor suksess på planeten “Ausland”, men denne helgen spiller de hovedrommet på The Villa. Med seg på OCC har de nye produksjoner og en liten pekepinn på helgens gig.

21:30 FISK & VILT presenterer: BalErik får spillejobb på spillejobb på kontinentet, men gjør sjelden gigs i hjembyen om dagen. Mannen viser muskler på Fisk & Vilt på torsdag, og i den anledning kommer han til OCC for å prate litt om hjembyens gleder.

22:00 TURKISH DELIGHT presenterer: Den glade festkatalysatoren Patski Love setter igang sitt konsept Classic på Turkish og stikker innom OCC for en prat om sjangerveldet og for en musikalsk smakebit på veien og målet .

22:30 BLÅ presenterer: Kids Love Bass presentere Hackman på BLÅ og stiller mannsterke på OCC i form av Seth & dj Nuhhh til intervju og dj-set av Nuhhh.

23:00 DATTERA TIL HAGEN presenterer: Mattis With har bygd seg opp som en meget habil dj og ikke minst klubbskaper gjennom konseptet LotLot på Dattera. På OCC får vi høre hvorfor.

23:30 JÆGER presenterer: Ronny Rabalder er en av de mer skjulte perler inne Norges techno-miljø. For 10 år siden dundret han knalltøff techno, idag går det i særdeles pumpende house når han spiller på Jæger.

….etter radioshowet blir det kaffe og kaker på dansegulvet med Vinny Villbass. MESSAGE: “det blir VJ ing fra Jadis Mischka imorra också..”

Legg til ekstern kalender…