BARBED WIRE + K-JELL + DEPUI

Barbed Wire og deres svirebrødre står for en svett Rock´n´Roll-aften i eimen av Burnout, Boogie, Bensin og Punk.

BARBED WIRE
debuterte med albumet “Fire It Up” i 2009. En skive som tok bandet fra kjeller til scener av helt annen kaliber. I 2010 kom albumet “Rock`n`roll rebel” som bandet turnerte landet rundt med i en sliten rocka ford transit.

22 oktober 2011 kom Barbed Wire med sitt tredje studio album som er innspilt i studioet til Ronni Le Tekrø, 11 nye sanger om øl, damer & biler som har fått tittelen “Born To Rock”
Etter 80 konserter i inn og utland de siste årene har Barbed Wire også spilt Rockefeller og vært support for bla Marky Ramone fra Ramones & Michael Graves fra Misfits. Quireboys & Chris Slade fra AC/DC ++++ mange flere

AC/DC & Motorhead som inspirasjon er vel ikke til å komme fra, men Barbed Wire gjør også det de liker best. Å det er å spille boogierock uten å prøve å finne opp kruttet på nytt å lete etter en ny sjanger.

www.myspace.com/barbedwiretf

K-JELL
er det bandet fra Norge som har turnert mest i Kina av alle.
Sjangermessig så er bandet en miks av The Clash, Green Day, Ramones og Stiff Little Fingers. Publikumsrekorden så langt i Kina er 10.000 K-Jell fans, det skjedde i Beijing 2. mai 2010.

www.myspace.com/kjellband

DEPUI
er ett blandingsprosjekt av rock og cowboy musikk. Noen sammenligner det med Tom Waits, mens andre mener det er helt motsatt. Siden det nå blir sett på som fest musikk!

www.depuimusic.com

Legg til ekstern kalender…