Cyan :arena fotodiskusjonsforum

Kveldens møte på Cyan vil være en presentasjon av arbeider under arbeid!
Det skal arrangeres en gruppeutstilling mai med flere fotografer som hver jobber utifra et eget valgt tema knyttet til hver sin bydel i Oslo. På Cyan :arena vil noen av dem presentere sin prosjekter mens de fortsatt jobber med dem for å få innspill og kritikk. Samtidig kan publikum få et innblikk i hvordan fotografene tenker underveis i arbeidet med en utstillingsserie.
Fotografene jobber med svært forskjellige problemstillinger og teknikker i hver sin del av prosjektet, og bildene kommer til å variere fra gatefoto og sosialdokumentar til fargerike stereofoto, snikfotograferte iphonebilder og positive fotogrammer.

Cyan :arena er en scene for diskusjoner og samtaler som holdes i lokalene til fotostudioet Cyan :studio. Cyan :arena arrangerer møter som variere i innhold og i form, men vil alltid ha temaer som er relevante for fotografer.
:arena fokuserer på interaksjon mellom alle; deltakere, ledere og foredragsholdere. Dette for nettopp å skape diskusjoner og samtaler, samt fremme det å dele erfaringer, hvor ønsket er at alle deltakerne skal sitte igjen med ny kunnskap de kan ta med seg videre.

Dørene åpnes klokken 18.00. Organisert diskusjon starter 18.30. Pølser kan kjøpes for 10 kroner og drikke for 25 kroner. Deltakelse koster kr 80 som betales ved inngang.
Forhåndspåmelding til arena@cyanstudio.no gjelder dersom det blir fullt.

Legg til ekstern kalender…