Cadillac, Jazz, elektronikk og Poesi

[Bilde]

Velkommen til live performance på Galleri Ramfjord 4. mars kl 13-15!

Den 4. mars inntar Morten Gran, Terje Evensen og Levi Henriksen Galleri Ramfjord. De fremfører en live performance bestående av egen musikk og tekst til filmen «Amerika er en bil», som viser en Cadillacs ferd gjennom Kråkstad, Ski og Ås. Dette er siste dag i Grans utstilling «High lights / Leftovers», der han har laget bilder inspirert av urskogens møte med bilen, og collager med highlights fra kjente filmer, reklamer og ikoner.

Levi Henriksen er forfatter, journalist og musiker og har flere utgivelser bak seg. De fleste kjenner Henriksen best som forfatteren av den kritikerroste romanen «Snø vil falle over snø som har falt».

Terje Evensen har flere år bak seg som profesjonell jazz musiker. Evensen har spillt med annerkjente musikere i Europa, blandt annet Nils Petter Molvær og Martin France og har vært involvert i over 20 album.

Morten Gran har jobbet aktivt som maler siden 90-tallet og har en rekke utstillinger bak seg. Gran er også en aktiv saksofonist og kombinerer ofte billedkunst med musikk.

GALLERI RAMFJORD
Morten Gran “High lights / Leftovers” til 4. mars 2012
Adresse: avd I Prosjektrommet: Schwensensgate 1 på St.Hanshaugen i Oslo
Performance: søndag 4. februar kl. 13-15
Telefon: 22564370 / Elisabeth Ramfjord 98611244

Legg til ekstern kalender…