BILLETTFRI DAG 2012

[Bilde]

På lørdag feirer vi Billettfri Dag i Oslo. Møt opp på Vestli T-banestasjon kl. 14.00, og bli med på feiringen. Flinke, talentfulle Ida Isax skal spille konsert for oss!

Billettfri Dag er Planka Oslos versjon av Free Public Transport Day, som blant annet blir feiret i Stockholm, Malmö, Göteborg, Berlin, Toronto, Florianópolis og Beograd.

Møt opp på Vestli T-banestasjon klokka 14.00. Kommer du fra Jernbanetorget, kan du ta linje 5 klokken 13.23 eller 13.38 og være på Vestli klokken 13.50 eller 14.05. Vi blåser opp ballonger og deler ut flyere – last ned flyer nederst på siden!

At vi reiser fra Vestli er ikke tilfeldig. Miljøforurensing rammer ulikt, og er sterkt knyttet til inntekt og geografi. Som vi skriver i introduksjonsheftet vårt:

Naturvernforbundet sier at 270’000 personer i Oslo og 40’000 personer i Akershus rammes av forurensing som overgår Statens Forurensingstilsyns anbefalte luftveiskriterier. Av de som rammes, bor de fleste langs Ring 2, Ring 3 og i Trondheimsveien. Barn som bor i Groruddalen er oftest på sykehus med luftveislidelser. Radiumhospitalet sier at mellom 5-25% av lungekrefttilfellene i Oslo har en sammenheng med luftforurensingen.

Men på lørdag skal vi feire. Dette gjør vi ved å reise uten billett, pynte t-banen med ballonger, spre budskapet og høre på god musikk. Velkommen!

Event på facebook.
Planka Oslo på Facebook.

Hvis du kommer fra sentrum, burde du ta linje 5 til Vestli fra Jernbanetorget kl. 13.23 eller 13.38.

Sjekk ut Ida Isax på hennes hjemmeside og på YouTube.

Stor takk til Ida Isax og Eivind Fadnes fra Liquid Chili :)

Legg til ekstern kalender…