Lørdagsgodt: Marius Kristiansen

Marius Kristiansen slapp debut albumet ” The Movement” 3. februar

Tross hans sene solo-debut har Marius lenge vært en viktig bakmann i musikk-norge. Som gitarist med deLillos-bassist Lars Fr. Beckstrøm og Beckstrøm Kvartett, americana-bandet Bob Haley, og nå med det nyoppstartede og spennende prosjektet The Humble Servants der flere norske profilerte musikere har gått sammen og dannet en ny norsk ”supergruppe”. Som produsent i Sparkle Sound Studios har han vært med på å forme mange av Oslos band og artister, samt deltatt på mange forskjellige innspillinger de senere årene.

Nå er det på tide å stå på egne ben!

”The Movement” består av ni sanger som dreier seg om engasjement, vennskap, forventninger, drømmer, kjærligheten og anger. Som gitarist er mye av musikken gitarbasert, men samtidig veldig melodiøs. Artister som Foo Fighters, John Mayer, og Billy Idol (!) er blitt nevnt som refereranser til musikken.

Noe av tanken bak prosjektet var å samle ulike musikere for å være med på å forme sound og uttrykk, derfor hentet Marius inn mange av sine tidligere og nåværende kollegaer fra ulike konstellasjoner. Resultatet er blitt et moderne, friskt, og sterkt rock album.

”The Movement” er produsert i Sparkle Sound Studios av Marius Kristiansen i samarbeid med Håkon Brynjulvsrud.

http://www.jbmusikk.no/player4132/web/pres.html

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…