Family Reggae Disco

[Bilde]

Foredragssalen på Deichmanske hovedbibliotek blir lørdag 10. mars omdannet til discotek for hele familien når Family Reggae Disco flytter inn.

Tegneworkshop for barna, ansiktsmaling, sjonglering, lesekrok med barne- og reggaelitteratur, boller og saft. Arrangementet er gratis og passer for alle – fra kl 12-16.

Family Reggae Disco ble startet i 2005 på MS Innvik av DJ Dominic Reuben og har siden funnet sted månedlig med base på Nordic Black Theatre, i tillegg til turneer i Norge og utlandet. Family Reggae Disco består av Dominic Reuben, DJ Harmony, Spinn Cirkus og Alando Bernard.
På Deichman vil det i tillegg bli arrangert tegneworkshop av kunstneren Karin Erixon.

Kunsthall Oslo og Deichmanske bibliotek samarbeider om Det utvidete bibliotek – en programrekke som løper fra desember 2011 til og mai 2012, og som for det meste foregår i Hovedbibliotekets foredragssal på Arne Garborgs plass. Kkunstnere, filmskapere, poeter og akademikere gjør performancer, filmvisninger, workshops og forelesninger som kombinerer kunst- og kunnskapsproduksjon. Alle arrangementene har gratis adgang. Deichmanske Bibliotek, hovedbibliotekets foredragssal på Arne Garborgs plass.

Det utvidete bibliotek er støttet av Institusjonen Fritt Ord og Norsk Kulturråd.

Legg til ekstern kalender…