Bane (us), Cruel Hand (us), Rotting Out (us), Giant (Oslo) @ Sub Scene, Lørdag 31. Mars

Sakset fra Sub Scene:

.

BANE (USA)
CRUEL HAND (USA)
ROTTING OUT (USA)
GIANT
.

.

.

BANE (USA)

.

Bane startet som et sidesprang ut av Converge via Aron Dalbec, sammen med Damon Bellard. De fikk etter hvert med seg vokalist Aron Bedard fra bandet Backbone, og ramla inn i studio senhøsten 95 for å lydfeste en demo.

.

Kort tid etter begynner de å turnere kraftig rundtom Massachusetts, og høster bare positive tilbakemeldinger. Året etter gir de ut “Free to think, Free to be EP”, tett etterfulgt av “Holding this moment” og deres første US-tur. Siden da har ting gått slag i slag og BANE har banet (jada..) seg vei til legendestatus i hc-scena.

.

.

CRUEL HAND (USA)

.

Startet i 2006 som et sideprosjekt for hardcorebandet Outbreak (Bridge9), og gav ut sitt første album “Without a pulse” i 07.
Etter å ha delt scene med band som Trash Talk og The Mongoloids over hele USA og Europa et par ganger, gav de ut andrealbumet “Prying Eyes”
etterfulgt av en EP og tredjealbumet “Lock & Key” kom i fjor sommer på selskapet Bridge 9.

.

Cruel Hand drar influenser fra band som Cro-Mags gammal Metallica og Madball, og blir ofte nevnt i samme setning som Toronto-bandet No Warning.

.

.

ROTTING OUT (USA)

.

Fra verdens råeste by dukket Rotting Out opp av ingenting for et par år siden, og albuet seg vei med sistealbumet “Street Prowl” gjennom USA`s bakgater på selv-bookede turneer.

.

Responsen har ikke latt vente på seg, og tilhengerskaren vokser seg større for hver dag. Deres blanding av hc-punk og utagerende liveshow har skaffet de jobber på turneer med Defeater, Madball og nettopp Bane. LA-gjengen har planen for 2012 allerede lagt foran seg, turnere fulltid.

.

.

GIANT ( NOR)

.

Giant er et hardcore band fra Oslo inspirert av 80’s NYHC og 00’s Boston Hardcore

.

Bandet har sluppet en kassett demo i høst som kan høres her:
http://giant.bandcamp.com/

Legg til ekstern kalender…