fashionFokus#20 - Panelsamtale med Ragnhild Brochmann, Claire de Wangen, Daniel Sørensen, Elin Høyholm og Birger Løkeng

Vi inviterer deg og eminente gjester på scenen til en panelsamtale om < Muligheter > Alternativer > Utfordringer > innen motevisning, show, motedramaturgi, visningsarenaer og iscenesettelse.

GJESTER Claire de Wangen / Daniel Sørensen / Elin Høyholm / Birger Løkeng.

Moteviter, skribent og radiovert Ragnhild Brochmann er medarrangør og samtaleleder for kvelden.

Fashion > Scene > Sirkus står i fokus. Gjestene på scenen har bred erfaring fra ulike sider av en produksjon fra klassisk motevisning til overdådig show, utstilling og kunstnerisk performance.

Gratis. I 2. etasje på Dattera til Hagen som alltid.
Klokka 18 – ca 21. Panelsamtalen starter rett etter kl 18.30.

PROGRAM

18.00 Dørene åpner

Ca 18.30 Velkommen ved fashionFokus
Introduksjon og filmvisning ved Ragnhild Brochmann
Introduksjon og samtale med gjestene
Panelsamtale starter

Ca 19.15 Pause

Ca 19.30 Panelsamtalen fortsetter

Ca 20.30 Offisielt program slutt
Vi fortsetter praten og diskusjonen

Vi opererer med cirka tider, men av hensyn til folk på scenen og i publikum ber vi om at du kommer i god tid. Programmet starter rett etter kl18.30. Vi oppfordrer de som ønsker å bestille mat til å komme kl18.00. Burgerdeal: Valgfri hamburger og to øl/vin for 235 kr.

Hjertelig velkommen og følg oss her: www.fashionfokus.no og www.twitter.com/fashionfokus og www.facebook.com/fashionFokus

PS Vi feirer dessuten vår 20. fashionFokus. Yay!

GJESTER…

DANIEL SØRENSEN, klesdesigner og lysmann på papiret, er involvert i prosjekter som omfavner mote, performance og musikk. Han har holdt klassisk motevisning med eget merke, kreert scenemasker til Røyksopp-gutta og stått for lysdesign på M.A.D. (Music Art Design) prosjektet “Fiat Lux” i samarbeid med stylist Josefin Johansson og lydartist Ricardo Del Pozo. Og ikke minst fått hele artist-Norge til å se bra ut på scenen. Sørensen er utdannet motedesigner ved Universitetet i Bournemouth og er tidligere vinner av Designerspirene.
www.danielsorensen.no

ELIN HØYHOLM er koreograf og regissør. Hun har jobbet med åpningen av ski-VM, Moods of Norway og vært daglig leder av tidl. Oslo Fashion Fair. Høyholm stod for koreografien på Moods-visningene ”Cocktail Farming”, som vant gull for beste Event under Retailprisen 2009, og Cocktail Transport, som fikk bronse i 2010. Året etter hadde hun regi og koreografi på åpningsshowet som kicket i gang ski-VM på Universitetsplassen. Det vil altså si 130 medvirkende personer, motevisning, en 70 meter lang catwalk, medaljeseremoni, artister, dansere fra Bårdar og 7000 publikummere.

CLAIRE DE WANGEN er scenekunstner og arbeider med stedsspesifikke iscenesettelser. I prosjektet ”Legemsarkivene” (2011) samarbeidet hun med Kulturhistorisk Museum, hvor de besøkende får en spesiell omvisning i museet. Sted og publikum står altså sentralt i alle de Wangens prosjekter. Hun utforsker hvordan man kan oppfatte sted med ulike tilnærminger – ikke bare som et geografisk område, men som et konsept, en representasjon, en påstand eller en reise. “Å beskrive et sted vil alltid være å si noe mer enn om landskapet i seg selv.” Claire de Wangen er utdannet scenekunstner fra Akademi for Scenekunst ved Høgskolen i Østfold.
www.dewangen.com

BIRGER LØKENG er stylist og har jobbet som frisør siden 1989. Første år av lærertiden i Narvik, resten i Trondheim. Han har jobbet i Adam og Eva siden 1995. Birger har gjort visninger og show i de fleste store byer i Europa. Birger er faglig leder for Adam & Eva akademiet.
www.adamogeva.no

Legg til ekstern kalender…